@CleMenS: w warsztatach gdzie mają szyby , wymiane i tak dalej ogarną Ci to , szyba nie jest stracona i polecam Ci nie robić tego samemu zestawami z internetu .
@CleMenS: jak masz gdzieś w pobliżu nordglass to sprawdź ich opinie i jak będą dobre to udaj się do nich. Ja robiłem u nich i dają dożywotnią gwarancje na naprawe (jeśli szyba pęknie w tym miejscu, gdzie była robiona naprawa to wymieniają szybe za free)
@adamski-xox: @ScaRRyMaN: @pawelek69: Pojechałem do jakiegoś serwisu co zajmuje się tym i dowiedziałem się, że to już jest zalane żywicą. Nigdy więcej nie kupuje samochodów od mirków handlarzy, tydzień temu jak oglądałem go to perełka nówka cacy lacy perfekto, a dzisiaj jak opłukałem go pierwszy raz to pojawiły się rysy i ten prezencik na szybie ://
@pawelek69: Powiedzieli, że kanaliki już są zalane i nie da się drugi raz tego przeprowadzić. Spisałem wielkość odprysku i jak będzie się powiększać to już mówi się trudno i kupię nową szybę. ://
@CleMenS: na to wychodzi że lepiej brać z gwarancją, wtedy kolejny posiadacz auta ma jednak podstawę do wymiany szyby z gwarancji. Ale z drugiej strony wymiana całej szyby też nie jest dużym kosztem :-) no chyba że masz jakieś bajery w niej typu podgrzewanie :-P
#samochody
źródło: comment_q8LfGkDLcoLDY8YqEC8tSRIqSy55UkOc.jpg
Pobierzźródło: comment_DkEasI0H9ddzC2FLdUxXumthFAxpeE1k.jpg
Pobierz