#pilkanozna #ekstraklasa Nie chcę zabierać głosu w sprawie Poznania, no ale zabiorę. Służby porządkowe zrobiły to co do nich należało, nie doszło do eskalacji konfliktu czy do demontażu stadionu jak w Gliwicach.
Rozumiem kibiców Kolejorza, ten klub od ponad sezonu gra jako tako oraz ciągle opowiada do okoła że chce europejskie puchary, mistrzostwo Polski i w ogóle. Lech się szmaci taka jest prawda, kibice Lecha zrobili to co mogli zrobić najlepszego. Zrobić taki burdel że komisja ligi #!$%@?łaby Lecha, i należało się temu klubowi takie traktowanie a nie inne. Lech ma wszystko aby triumfować a z niewiadomych przyczyn tego nie robi. Jest to o tyle bolesne jeżeli popatrzymy na takiego Górnika Zabrze czy Wisłę Płock.
Mecz z Legią przelał czarę goryczy który spowodował słuszne zachowanie kibiców. Pytanie brzmi, czy włodarze Kolejorza zaczną myśleć, obawiam się że nie.
@kuba560x: czyli kibice Barcelony tez powinni rozwalić stadion bo mieli wszystko żeby pokonać AS Roma, kibice Realu powinni rozwalić stadion bo mają dopiero 3 miejsce w la lidze mimo, że mają wszystko żeby być wyżej, kibice PSG powinni robić chlew w Paryżu bo PSG mając kupę kasy i transfery odpada szybko w LM, kibice United i wszyscy kibice klubów, które przegrały powinni się tak zachowywać i Ty byś to rozumiał? Ja
@kuba560x: a dla mnie najlepszym co mogliby zrobić dla tego klubu byłoby jakby przestali interesować się piłką nożną no ale mamy inne zdanie na ten temat i szkoda się przegadywać, miłego poniedziałku
@Ooczko: już widzę jak ci kibice są strasznie #!$%@? o zdobycie przez PSG 5 tytułów przez 6 lat, Barcelony za chyba 7 tytułów w 10 lat i Realu który pewnie zdobędzie 3 raz z rzędu lm xd
@ZjadaczTrujki: no jasne, że nie są to sytuacje, które oddają położenie Lecha 1 do 1. To może wymyśle inne przykłady bardziej podobne do Lecha... Napoli we Włoszech, Arsenal w Anglii, Atletico Madryt w Hiszpanii(znowu mi powiesz ze wygrali ligę europy i w sezonie 13/14 primiera division to od razu Ci odpowiadam, że Lech też w ostatnich 10 latach był mistrzem, wygrywał puchary i superpuchary Polski), w Niemczech Borussia, są to kluby,
@ZjadaczTrujki: Tutaj dla odmiany słabe porównanie drużyny, która zajęła 3 miejsce w lidze do drużyny, która pierwszy raz od założenia ligi wypadła z niej. Dla mnie kibiców Lecha nic nie usprawiedliwia, autor posta napisał, że "Lech ma wszystko aby triumfować" - według mnie nie ma, a jeśli kibicom nie podoba się kibicowanie takiej drużynie to niech przestaną to robić, oszczędzi to psucia 'widowiska' ludziom, którzy chcą obejrzeć mecz, chcą jak w
Nie chcę zabierać głosu w sprawie Poznania, no ale zabiorę. Służby porządkowe zrobiły to co do nich należało, nie doszło do eskalacji konfliktu czy do demontażu stadionu jak w Gliwicach.
Rozumiem kibiców Kolejorza, ten klub od ponad sezonu gra jako tako oraz ciągle opowiada do okoła że chce europejskie puchary, mistrzostwo Polski i w ogóle. Lech się szmaci taka jest prawda, kibice Lecha zrobili to co mogli zrobić najlepszego. Zrobić taki burdel że komisja ligi #!$%@?łaby Lecha, i należało się temu klubowi takie traktowanie a nie inne. Lech ma wszystko aby triumfować a z niewiadomych przyczyn tego nie robi. Jest to o tyle bolesne jeżeli popatrzymy na takiego Górnika Zabrze czy Wisłę Płock.
Mecz z Legią przelał czarę goryczy który spowodował słuszne zachowanie kibiców. Pytanie brzmi, czy włodarze Kolejorza zaczną myśleć, obawiam się że nie.
Dodatkowo tak, uważam że zachowanie kibiców Lecha było najlepszym co mogli zrobić dla tego klubu.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu