Aktywne Wpisy
Sejmita +77
tesknilam_ +36
Nie umiem pogodzić się z faktem, że nie jestem nikomu potrzebna. Mówiłam znajomym, że mogą do mnie dzwonić, radzić się, że jak coś to jestem.
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
1. Smartband (inteligentna opaska) Lenovo HX06 od dziś 21.05 do 27.05 pierwsze 5 zamówień każdego dnia w cenie $6.99 więcej na stronie promocyjnej
2. Xiaomi Air Purifier w świetnej promocyjnej cenie, tylko $99.99 z darmową przesyłka Priority Line. Strona produktu i więcej szczegółów znajduje się tutaj
3. Nowa drukarka od Creality 3D, czyli model Ender obecnie jest do nabycia nawet o $50 taniej. Tą i inne drukarki 3D znajdziecie pod tym https://www.gearbest.com/promotion-Creality3D-Ender-special-2479.html
4. O tym projektorze pisaliśmy już wcześniej, ale przypominamy o świetnym zakupie na MŚ w piłce nożnej. Pierwsze 20 zamówień otrzyma dodatkowo spory prezent. Więcej tutaj
5. Ciągle aktywne są kody rabatowe 5$/50$ i 20$/100$. Informację o tym jak je wykorzystać znajdziecie na blogu Gearbest (eng)
#gearbest #promocje #xiaomi #drukarki3d