Aktywne Wpisy
nabbek +582
Polska5Ever +38
Jaka "zła" decyzja finansowa jest warta każdej waszej wydanej złotówki?
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#
Kobieta mając do wyboru przystojnego mężczyznę i brzydkiego wybierze przystojnego. Nie ważne czy do seksu czy do związku. Jak ktoś jest brzydki musi próbować wiele razy aż jakaś chwilowo nie będzie miała kogoś lepszego. Albo idzie na dziwki. A fakt ze brzydcy/przegrywy nie potrafią rozmawiać z kobietami jest wynikiem niechcenia kobiet. Kobiety po prostu nie chcą brzydkiego. Bez wysiłku kobiety, mającego na celu zapoznać ciebie, nie poderwiesz dziewczyny. Ile razy to można tłumaczyć to aż #!$%@? bierze. I tak, tak, wiem, masz brzydkiego kolegę który ma każdą kobietę. Jest bardzo znany na mieście bo słyszałem o nim już 2137 razy
#przegryw #tfwnogf #rozwojosobistyznormikami
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Komentarz usunięty przez autora
Papieża to Ty w to nie mieszaj #bojowkajp2
Co do reszty się zgadzam