Wpis z mikrobloga

#szczecin gdzie sie podziały kobiety w wieku 22-26 lat? Gdzie nie pójdę, jakies puby w weekend, spacer w niedziele, nawet do sklepu w tygodniu to widze małolaty (piękne swoja drogą ( ͡º ͜ʖ͡º)) albo jakieś starsze laski. Gdzie tu i kiedy mozna poznać jakieś panny w tym wieku?
  • 14
  • Odpowiedz
@t_Bx: to jest jak z samochodami w gta. Że możesz szukać dniami i nocami, ale jak już znajdziesz, to potem nagle będą same takie. Nie no xD, ja gdzie nie jestem to przedziały 22-26 własnie
  • Odpowiedz
@Ravioli_z_Tagiatelle: intetersuje mnie angielska piłka nożna, F1, siłownia i programowanie. Serio nie wiem gdzie miałbym pójść ¯\_(ツ)_/¯ wiem, że trochę narzekam, ale kiedyś widywałem MNÓSTWO kobiet w moim wieku, a teraz po prostu gdzieś zniknęły XD
  • Odpowiedz
@t_Bx: zestarzałeś się xD a tak na serio każde z wymienionych zainteresowań stwarza wiele możliwości F1- wyścigi siłownia - dopóki nie będziesz kompletny creepem który będzie się cały czas gapił to nie musisz być nie wiadomo jak zrobiony. Programowanie- kursy, prywatne lekcje. Tak naprawdę to w dzisiejszych czasach nie wiesz ile kobieta ma lat dopóki nie spojrzysz na dowód
  • Odpowiedz