Aktywne Wpisy
nicari +1840
Kocham patrzeć na relację mojego męża z synem 🥹 dziecko nie ma nawet dwóch lat, a tata go nauczył kręcić wkrętarką, budują razem tory przeszkód i namioty, razem naprawiają ulubione samochody, wspólnie robią kawę w kawiarce... Gdy mąż wraca z pracy, to dziecko jest przeszczęśliwe - krzyczy wtedy "mama nie! Tata chodź!" i ciągnie swojego ulubionego człowieka na kolejne wspólne przygody 🥹
Dumna jestem że swoich chłopaków, są najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #
Dumna jestem że swoich chłopaków, są najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #
WielkiNos +159
Oto jak #onlyfans ryje banię i do czego prowadzi narracja lewicy, że prostytucja to praca jak każda inna. K0biety, które się tym trudnią są przekonane, że ich zdanie na jakikolwiek temat ma takie samo znaczenie jak normalnych ludzi.
Onlyfansiara twierdzi, że normalna, uczciwa praca to mniejszy szacunek do samego siebie niż pokazywanie gołej dupy za pieniądze.
Jak można się wypowiadać o szacunku do samego siebie jak się nawet nie wie co to
Onlyfansiara twierdzi, że normalna, uczciwa praca to mniejszy szacunek do samego siebie niż pokazywanie gołej dupy za pieniądze.
Jak można się wypowiadać o szacunku do samego siebie jak się nawet nie wie co to
PS, na photofeelerze miałem ostatecznie 1% atrakcyjności.
#przegryw #tfwongf
Komentarz usunięty przez autora