Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak przyszedłem na ten tag, to było dlatego, że była tutaj niesamowita atmosfera fascynacją dymów, śmiania się z patologii i dzieleniem się różnymi memami i komentarzami. Teraz jakby niektórzy użytkownicy starają się dzielić tą grupę na jakieś skrajne różne grupy, a mało tego jeszcze zachęcają do banowania niektórych za to że robią z siebie debili bez honoru co obsrali w zbroje i przez to się ośmieszają. Wydaje mi się, że już za daleko to idzie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical
  • 4
od niedawna oglądam Daniel Magicala, więc pewnie się nie znam ale chyba aktualna nagonka na Magika ma związek z tym że olewa widzów, trochę kłamie i generalnie sprawia wrażenie że chce łatwo zarobić kasę kosztem jak najmniejszego wysiłku
@morderuk: Gościu! Pisząc: "robią z siebie debili bez honoru co obsrali w zbroje i przez to się ośmieszają" w całym ciągu tego fragmentu miałem na myśli, że wszystkie określenia dotyczące tylko patusów. Mimo to fajnie, że jesteś czujny i mnie sprawdzasz ( ͡~ ͜ʖ ͡°)