Wpis z mikrobloga

@NiebieskiGroszek: Może wchodzi na profil takiego jegomościa
A tam posty w stylu:
Gobiety to gurfy :DDDDDDD
A w jej temacie ~ umów się ze mną jestem miły i wgl. Więc doznaje dysonansu poznawczego i wie że lepiej się trzymać od wykopków z daleka
  • Odpowiedz
Przecież to zwykła idiotka. #!$%@? na czarno po pierwszym wpisie, przewidzialem ze bedzie wrzucać rownie wartosciowy content co moj pies na trawnik
  • Odpowiedz
@NiebieskiGroszek: taka jedna też niczego sobie. Narzeka że samotna i twierdzi, że jak pojadę do łodzi to mnie oprowadzi. To ja już prawie kupiłem bilet, a ona, że się nie spotka, bo mnie nie zna. To ja jak się mamy poznać i tinder odpada, bo mam 178 cm. To ona, że w takim razie wcale xD i tak dobrze, że wybadałem teren, bo jedna już wystawiła mnie na lotnisku w
  • Odpowiedz
@NiebieskiGroszek: ja się już kiedyś (2007 lub '08?) umówiłem z jedną mirabelką, to musiałem zrobić mega cringowe zakończenie spotkania i salwować się podstępną ucieczką do autobusu. Jestem 8/10, ona była 4/10, to zbyt wielka różnica.
  • Odpowiedz
@NiebieskiGroszek: brzydolki, pięknie udowadnia że loszki cannot into przegryw, miałem to samo odczucie - ktoś coś do niej pod każdym wpisem pisał, więc musiała udawać że nie wyjdzie bo nie i tak przez rok. Byłem pewien że dawno usunęła, bo ile można to ciągnąć
  • Odpowiedz