Brzydolka to jest taka typowa #logikarozowychpaskow wali bez przerwy smuty, że jest sama, nikt jej nie chce itp. i pod każdym postem ma wysyp stulejek, które piszą, że by z nią chętnie gdzieś wyszli xDDDD a ona co na to? "z wami nie" 5 minut później... "nikt mnie nie chce, pocieszcie mnie proszę" XD #gownowpis #rozowepaski #przegryw
@NiebieskiGroszek: Rzeczywiście, już kilku różowym zrobiłem półkroki pod wpisami i nikt nigdy nie zareagował. Na pewno nie ma to nic wspólnego z tym, że piszę czasami pod furry xd
@NiebieskiGroszek: Przecież już wyszło w jednej dyskusji, że ma łuszczycę i dlatego boi się związków z facetami - bo kiedyś będzie musiała się rozebrać xD
@NiebieskiGroszek: Może wchodzi na profil takiego jegomościa A tam posty w stylu: Gobiety to gurfy :DDDDDDD A w jej temacie ~ umów się ze mną jestem miły i wgl. Więc doznaje dysonansu poznawczego i wie że lepiej się trzymać od wykopków z daleka
@NiebieskiGroszek: taka jedna też niczego sobie. Narzeka że samotna i twierdzi, że jak pojadę do łodzi to mnie oprowadzi. To ja już prawie kupiłem bilet, a ona, że się nie spotka, bo mnie nie zna. To ja jak się mamy poznać i tinder odpada, bo mam 178 cm. To ona, że w takim razie wcale xD i tak dobrze, że wybadałem teren, bo jedna już wystawiła mnie na lotnisku w
Jakoś z automatu nie czytam tego gówna, nawet czarno nie potrzeba, tego uzywam tylko dla codziennych #!$%@? wpisow, typu #codziennabiurwa #mecz czy #patostreamy, a i te kuoki kiedys mnie #!$%@? codziennie
@NiebieskiGroszek: znałem taką jedną, nikt mnie nie lubi jestem brzydka. Na GG (dawne czasy) milion sebow #!$%@? jej komplementy a ona im tylko odburkuje. #!$%@? umysłowe.
@NiebieskiGroszek: ja się już kiedyś (2007 lub '08?) umówiłem z jedną mirabelką, to musiałem zrobić mega cringowe zakończenie spotkania i salwować się podstępną ucieczką do autobusu. Jestem 8/10, ona była 4/10, to zbyt wielka różnica.
@NiebieskiGroszek: brzydolki, pięknie udowadnia że loszki cannot into przegryw, miałem to samo odczucie - ktoś coś do niej pod każdym wpisem pisał, więc musiała udawać że nie wyjdzie bo nie i tak przez rok. Byłem pewien że dawno usunęła, bo ile można to ciągnąć
wali bez przerwy smuty, że jest sama, nikt jej nie chce itp. i pod każdym postem ma wysyp stulejek, które piszą, że by z nią chętnie gdzieś wyszli xDDDD
a ona co na to? "z wami nie"
5 minut później...
"nikt mnie nie chce, pocieszcie mnie proszę" XD
#gownowpis #rozowepaski #przegryw
źródło: comment_RhqWxaoprSfbMrIAH98LJLN4Aqtxqtzh.jpg
PobierzA tam posty w stylu:
Gobiety to gurfy :DDDDDDD
A w jej temacie ~ umów się ze mną jestem miły i wgl. Więc doznaje dysonansu poznawczego i wie że lepiej się trzymać od wykopków z daleka