Wpis z mikrobloga

@seikii
155k
Pracowałem za granicą, a jak byłem w Polsce to żyłem na bardzo niskiej stopie życiowej. Mieszkałem w akademiku od 16 roku życia i zawsze dorabiałem, raz oblałem rok studiów i wykorzystałem przerwę na pracę. Ogólnie właśnie teraz przestałem żyć za niecałe 10 zł dziennie. I tak oszczędzałem na wszystkim, ciuchy z lumpeksu, najtańsze żarcie. Nigdzie nie wyjeżdżałem na wakacje(poza pracą) 40k rodzice mi dołożyli.
@darek-jg
Po przeciwnej stronie nie mam
  • Odpowiedz
@Eschios: No to musiałbyś dopasować kawałek drewna (najlepiej podobnego) w to miejsce,ewentualnie postarzyć jakąś bejcą aby się nie odróżniało.Jeśli to krokwie i chciałbyś je pozostawić widoczne to ciekawe jak planujesz ocieplić dach?
  • Odpowiedz
@Eschios napioje się z tobą bo wiem jak to iest, tylko ja kupiłem mając 24 :) ostrzegam przed zawiścią innych ludzi, bo mlody, bez kredytu to pewnie jakiś kretacz, ja swego czasu nawet usłyszałem, że jestem dilerem :)

Swoją drogą, kupiłem, wyremontowałem własnymi rękoma od a do z i w sumie po 2 latach sprzedałem (sporo zarabiając) kupując wieksze, też bez żadnych kredytów , pewnie z tym zrobię tak samo i w
  • Odpowiedz