Aktywne Wpisy
iErdo +652
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
PanL +8
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Kurła kiedyś to byly wyniki z matur
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Na polski miałem #!$%@?, na lekcjach robiłem zadania z fizy XD, zadania domowego nie zrobiłem ani razu, ale czytałem streszczenia lektur
Komentarz usunięty przez autora
Medycyna, co uważam za stratę czasu bo polskie uczelnie nic nie uczą, na wykłady nie chodzę, a na seminariach odsypiam imprezy. Zajęcia od 8-14 i więcej wiedzy nabyłbym wpatrując się w ścianę przez 90% tego czasu
A obecnie zdaję egzaminy do USA (step 1 zdałem w top 10% studentów) coby to lepiej zarabiać po studiach, bo krew mnie zalewa gdy widzę że będe najgorzej zarabiająca osobą
Nie wytrzymie, znowu obróciło
Wszystkie talenty poszły w nauki ścisłe, fotografia nie jest moją mocną strona
@stillhet: @filozof900: @oxern: