Wpis z mikrobloga

#orange #tmobile #plus #play #internetnakarte

Mirki, szukam jakiejś fajnej oferty z internetem na kartę do smartfona robiącego za nawigację w samochodzie. Zależy mi na tym, żeby jak najmniej zapłacić rocznie, a mieć trochę internetu przez jak najdłuższy czas również w unii.

Karta ta będzie tylko w celach nawigacyjnych, sama navi będzie offline, ale funkcja traffic jest spoko, więc w tym celu jest właśnie ta karta.

Myślę, żeby kupić kartę orange free na kartę, ale może jest coś tańszego, np. 25 zeta i mam rok konto ważne i trochę internetu z tego. Jako, że ma być to wyłącznie do funkcji traffic, to chyba w pakiety nie ma się co bawić, bo one są głównie na miesiąc.
  • 5
@290988: czyli play od nowa działa tak, że sobie wrzucam na konto np. 20 zł, biorę za 5 zeta tego internetu 1 gb, i do czasu aż mi to nie zejdzie nic nie ruszą z konta poza ewentualnie 2 zł jak nie zrobię jednej płatnej aktywności?

Dobre to jest, jeszcze ciekawe jak z netem w ue
@290988: Do neta w ue jest też jakiś pakiet w play, ale to się nie pyli raczej, bo navi mało tego internetu potrzebuje, więc mniej mi pewnie wyjdzie po normalnych stawkach zapłacić.

Jak na złość sflaszowałem tego fona i nie działa sygnał komórkowy... a mogłem zostawić stary rom i nic nie ruszać.

Tak czy inaczej mam nadzieję, że zreanimuję moto g 2 i będzie działać.

Dzięki za informacje