Wpis z mikrobloga

Jako, że wczoraj nie mogłem oglądać strumyka - dzisiaj po przebudzeniu od razu szybkie sprawdzenie szotów i prasówka na wykopie ok. 40 min i wydaje mi się, że coś tam wiem co się działo ale mirki proszę o info jeśli coś przeoczyłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogólnie wydaje mi się, ze scena na obrazku który załączam jest bardzo wymowna. Pojawiło się 3 Power Rangersów Szary, Zielony i Niebieski.

Z tego co widze to Szary to nowy Małysz, co 3 min powtarza, że daniel ma racje, że mu ufa i potwierdza każde jego pierdnięcie. Troche to męczące oglądając szoty miałem ochote go uderzyć a to dość dziwne bo z natury nie jestem agresywny. Ten cały Zielony to jakis pseudopatus z tego co widze, stawiam na to, że #!$%@?ł pare węgorzów ale raczej nie był agresywny (?). Niebieski wygląda mi na przeciętnego ucznia technikum samochodowego z Torunia lecz niestety wypił za dużo i dał się wkręcić w jakis oskarżenia które zrobiły z niego fana Rafonixa XD.

Agatka jak zwykle piwka piwka i gleba. Widzę, że pojawił się też jakiś dziad z przepitym głosem ale za bardzo nie dało się go zrozumieć z tego co tam zauważyłem proponował coś Agatce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mireczki prośba o ocene strumyka wczorajszego i info które szoty obejrzeć sprawdze sobie czy cos mnie ominęło.
#danielmagical #patostreamy
Pobierz
źródło: comment_IBLEOylq6PhLwuzvGhU5p6fgUh7r4dsI.jpg
  • 5