Aktywne Wpisy
olaf_wolominski +447
Doszliśmy do tego etapu cywilizacji w którym nie posiadanie tatuażu jest bardziej alternatywne niż jego posiadanie.
#przegryw #normictwo #niebieskiepaski #rozowepaski #tatuaze #patologiazmiasta
#przegryw #normictwo #niebieskiepaski #rozowepaski #tatuaze #patologiazmiasta
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ogólnie wydaje mi się, ze scena na obrazku który załączam jest bardzo wymowna. Pojawiło się 3 Power Rangersów Szary, Zielony i Niebieski.
Z tego co widze to Szary to nowy Małysz, co 3 min powtarza, że daniel ma racje, że mu ufa i potwierdza każde jego pierdnięcie. Troche to męczące oglądając szoty miałem ochote go uderzyć a to dość dziwne bo z natury nie jestem agresywny. Ten cały Zielony to jakis pseudopatus z tego co widze, stawiam na to, że #!$%@?ł pare węgorzów ale raczej nie był agresywny (?). Niebieski wygląda mi na przeciętnego ucznia technikum samochodowego z Torunia lecz niestety wypił za dużo i dał się wkręcić w jakis oskarżenia które zrobiły z niego fana Rafonixa XD.
Agatka jak zwykle piwka piwka i gleba. Widzę, że pojawił się też jakiś dziad z przepitym głosem ale za bardzo nie dało się go zrozumieć z tego co tam zauważyłem proponował coś Agatce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mireczki prośba o ocene strumyka wczorajszego i info które szoty obejrzeć sprawdze sobie czy cos mnie ominęło.
#danielmagical #patostreamy