Aktywne Wpisy
Cosipi +217
Hahah
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
NoMoreTearsJustSmile +409
Jestem przeciwnikiem Konfederacji, ale Kraśko to już konkretnie odleciał. Niech pyta go o program wyborczy, a nie o cytaty jakichś ludzi na listach Konfederacji. Jestem ciekawa czy Kraśko będzie pytał Tuska o słowa "dupiarz" z ust Trzaskowskiego ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #tvn24 #tvn #bekazlibka #bekazlewactwa
#konfederacja #tvn24 #tvn #bekazlibka #bekazlewactwa
nieco ponad pół roku rozstałem się z kobietą z którą spędziłem ponad 7 lat... przez nią urwał mi się kontakt z wieloma osobami, bo albo była zazdrosna o koleżanki, albo " wolisz iść z kolegą na piwo niż spędzić wieczór ze mną"... wtedy mi to jakoś bardzo nie przeszkadzało, bo człowiek świata poza nią nie widział, ale teraz ma się 30-tkę na karku, i czuje się tak bardzo samotny... i to nawet nie chodzi o kolegów, bo na piwo zawsze się ktoś chętny znajdzie, ale zauważyłem, że przez te 7 lat odsunąłem się od wielu ludzi którym ufałem, którzy wiele dla znaczyli, i którzy jeśli by zadzwonili w nocy i powiedzieli "skacz przez okno, bo zginiesz" to bym skoczył.
więc Mirki i Mirabelki pamiętajcie... z dziewczyną się rozstaniesz, facet okaże się świnią, nawet z mężem się rozwiedziesz.. ale jeśli druga osoba chce ograniczyć Ci kontakty z przyjaciółmi to spierdzielaj jak najdalej, bo potem zostaniesz sam/sama i nawet nie będzie z kim szczerze i otwarcie porozmawiać.....
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
A najgorsze ze to się odbywa powoli, malymi kroczkami, tak że zanim się zorientujesz