Aktywne Wpisy
HuopWsiowy +104
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
joker007 +39
Powiem wam tak lewaki. Nie interesuje mnie prywatne życie polityków których popieram. Pani Ewa może mieć i 10 dzieci z różnymi typami, może sobie pić piwo w Brukseli po pracy, nic mi do tego. Jak na razie zrobiła dobrą robotę tym pierwszym wystąpieniem.
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Nie ma większąści to trzeba robić takie show, żeby się jakoś przebić. Widać też po ujadaniu trolii, że świetnie jej poszło.
#polityka #polska #konfederacja
Format:
PRO/SEMI/AM/ROOKIE - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
*wszystko się teraz uploaduje
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
- PRO - Giebeka - nieostrożna jazda, wpada mi pod maskę przez co wymusza moje hamowanie na wyjściu na prostą startową przez co tracę 4 pozycje. 3:12
- PRO - słowikFTW - Podcięcie przy próbie jazdy 2W w konsekwencji ratuję się kontrą ale tracę pozycję. 50:10
Komentarz usunięty przez autora
7:01 -
Pogladowy replay:
https://www.youtube.com/watch?v=hAQmbvb-Exk
https://www.youtube.com/watch?v=R1IPan_0GLM
Komentarz usunięty przez autora
1. Am kwalifikacje: powrót do pitów i dalsza jazda
1:45 Kaluzka
3:05 Kaluzka
6:25-7:30 Floszunio (po kasacji auta na ścianie z opon)
Normalnie bym jak zwykle nie zgłaszał, ale po Laguna Seca, gdzie dostałem 2pk za nic, należy się przypomnieć...
PRO:
1. ManiacMike - R 5:33 - T1 Horseshoe - puka od tyłu od wewnętrznej po czym tracę kontrolę i 2 pozycje i następny zakręt prawie
@YANIcom: Fakt, tutaj kompletnie się zagotowałem po wypadnięciu z toru i pozostaje mi tylko przeprosić oraz przyjąć ewentualną karę za ten głupi manewr.
Pod ocenę sędziowską zglaszam incydent:
PRO - Haku - na T1 nie zostawia mi miejsca po wewnętrznej, spychając na trawę, w wyniku czego tracę dwie pozycje - 5:45
Komentarz usunięty przez moderatora