Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +519
Drogie dzieci, nie bajtujcie na wykopie bo was zmiecie z planszy xD Dzwoniono właśnie do mnie z Komendy rejonowej Warszawa Ochota celem stawienia się na komendzie i złożenia wyjaśnień w sprawie mojego małego bajta xD mam być o 16. Wgl jakim cudem ustalono moją tozżsamosc w ciągu 2h? @a__s wy te dane użytkowników rozdajecie na priv czy co? Dajcie plusa a zawolam co mi powiedzą i co ja powiem im. #wykop #
Kasahara +159
Powoli zaczynam być zmęczony jakimś losowymi zdarzeniami, na które nie mam wpływu, jakieś fatum. Tym razem genetyka po dziadku do tłuszczaków. Miałem jednego miedzy bicepsem a tricepsem, w piatek się w niego uderzyłem. Zaczął puchnąć - stan zapalny, krwiak - szpital zabieg - cała łapa #!$%@? i miesiąc+ będzie się goić jak się zagoi to wycięcie tego tłuszczaka (ogromny z 8-9 cm). I znowu w #!$%@?ę 2-3 miesiące albo więcej. A już
W sumie, po głębszym zastanowieniu to wygrałem życie.
TAG DO OBSERWOWANIA
-------------------------------
#gpz600r
#askmadick
-------------------------------
@a__s proszem Paniom, można autorski rzucić choćby na giepezetę? plox (。◕‿‿◕。)
Jest 2.30 nad ranem a mi się włączył tryb buszmena - zwany również jasiem wędrowniczkiem tudzież odkrywcą.
Siedzę w garażu i naprawiam moje GPZ600 z 88 roku
No i nie mam bardzo ważnych podkładek m3/5/0,5 mosiężnych. Takie małe pipki, że gdzieś uciekły podczas mycia gaźników.
No i wracając do wygranka i szwędacza... Mam do zwiedzenia 4 ha działki, jakieś 3500 metrów kwadratowych hal, magazynów i warsztatów. I całą noc. I kolejną. I kolejną. Aż do niedzieli włącznie.
Budynki z lat 80, trącą klimatem głębokiej komuny i upadłego zakładu. Wiele zakamarków jest jeszcze tajemnicą, wiele miejsc nie było ruszanych od kilkunastu lat. Wiele miejsc jeszcze czeka na odkrycie. I w jednym z tych miejsc na pewno znajdę te podkładki.
Przyjemnie tak się szwęda w środku nocy z latarką w ręku - zaglądając w każdy kąt, do każdej szafki, skrzyni kartonu czy stalowego pojemnika. Można się poczuć jak Krzysztof Kolumb podczas odkrywania nowych lądów.
Zakładam plecak na plecy i idę dalej w busz. W plątaninę pomieszczeń i korytarzy. W wielkie hale warsztatowe i małe zapomniane pakamery.
Do świtu jeszcze mam trochę czasu... Za dnia czar pryska. To już nie to samo.
Akurat skończył się kwas z akumulatora więc ugoszczę Was tym co mi zdatnego zostało.
Zdrówko! (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Pobrudzić się można, jest dużo pająków i przeklinania. Nic co mogłobybyć w jakikolwiek sposób związane z przyjemnością. I mamy tu szczury. Wielkości kotów. Dużych kotów ( ͡º ͜ʖ͡º)
@matyssss: nie, jest to karwasz ochronny, który zakładam na warsztacie albo jak idę do kuźni.
Chcesz sprawdzić jak ciężka jest
:wzrok dziki, suknia plugawa, wielkości i włochatości przeciętnego niedźwiedzia z polskich gór, posiadacz aparycji przeciętnego chama ze śląska #pdk
Mógłbym być ostatnią rzeczą, którą byś zobaczyła w życiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)