Aktywne Wpisy
inooni +9
" Nie jesteś anonimowy w Internecie " oczywista prawda czy frazes?
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
rydzniznic +12
Katowice przejmą miejsce Poznania w "TOP 5"
Change my mind
#nieruchomosci #takaprawda #poznan #katowice #polska
Change my mind
#nieruchomosci #takaprawda #poznan #katowice #polska
A tutaj zdjęcia jak świeci z mojej recenzji:
https://drive.google.com/drive/folders/1pQBXksRULtzWLHjCRFAKnqOZycx4t0P8
Do której niestety zdjęcia przestały działać :(
http://www.torch.pl/forum/index.php?topic=63720.0;topicseen
JETBeam JET - IIM ciekawa markowa latarka z diodą XP-L w cenie 29.99USD i możliwością obniżenia jej punktami. JETBeam to zawsze dobra jakość.
Xiaomi Redmi 5A, z kodem GBsale037 cena spada do 79,99USD. Możliwość wyboru wysyłki Priority Line, zmniejszającą szanse na VAT.
Xiaomi Redmi 4A z wysyłką z Polski (GW4) za 92,99USD z możliwością obniżenia punktami
Nitecore P36 ze świetną neutralną diodą MT-G2, obecnie w promocji za 69,99USD, natomiast poza promocją korzystajcie z kodu: P36DEAL (dodam, że mam taka na sprzedaż : ) )
LeEco LeTV Le 2 X526 3/32GB Snapdragon 652 za 106.99USD z możliwością wybrania przesyłki Priority Direct, obniżającej ryzyko VAT
#gearbest #xiaomi #latarki #recenzja #banggood
Bez refa: