Aktywne Wpisy
Techguy91 +103
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
morgiel +19
moja poduszka też tak wygląda XD wie ktoś dlaczego? czemu to się robi żółte?
#heheszki #humorobrazkowy #pytanie
#heheszki #humorobrazkowy #pytanie
Czadowy Film jest już zmontowany, teraz koloryzacja i dogranie offów (narracji)! ᶘᵒᴥᵒᶅ(⌒(oo)⌒)
Niebawem planujemy premierę w Katowicach (miejsce do ustalenia), na którą zaproszę wykopowiczów i zawołam wszystkich wcześniej zainteresowanych
Do dwóch tygodni premiera ʕ•ᴥ•ʔʕ•ᴥ•ʔ
Będzie można, ale najpewniej jesienią. To trudna decyzja, ale temat czadu jest już marginalizowany. Film przejdzie teraz bez echa. Chciałem zdązyć jeszcze w tym sezonie grzewczym, ale budżet nam nie pozwolił.
Więc teraz wewnętrzna premiera dla ekipy, przyjaciół i mireczków w Katowicach, a oficjalna - internetowa
@przyzwoity: 8 minut. Wydaje się dużo, ale po "testach" nie miałem ani jednej opinii, że się dłuży. Chociaż na pewno pojawią się takie opinie, wszystkim nie dogodzimy
Pamiętajcie żeby wyjąc tę magentę ze skin tonesów xD
@Cola_Man: budżet groszowy - około 2 tys zł. Nie udałoby się gdyby nie wspaniali ludzie. Np. użyczono nam wielki dom zupełnie za darmo, bo jego właścicielka straciła przyjaciela przez tlenek węgla. Dużą część budżetu pochłonęła... wyprawa do Warszawy nagrać Artura Barcisia :D
Łącznie 4 dni zdjęciowe, w tym jeden
@sirrek: tak tak, widziałem co ostatnio czytałeś xD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Będziemy pamiętać
Jakbyś kiedyś realizował coś ciekawego na pomorzu i potrzebował kogoś do ekipy to też napisz, lubie ciekawe projekty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Narracja natomiast będzie nagrywana w studiu nagraniowym, więc też powinno być ok
@Zuchwaly_Pstronk: kto? Może znam ʕ•ᴥ•ʔ