Aktywne Wpisy
Jerycho +21
Ja ateista lvl 38 (dotychczas kawaler), moja różowa katoliczka lvl 32 (5 lat po rozwodzie) wzięliśmy wczoraj Ślub cywilny i wieczorem ustawiliśmy status, że jesteśmy małżeństwem. Wśród komentarzy znalazł się komentarz jednej skrajnie religijnej znajomej. Pic poniżej. Zacytuję Ewangelię Św. Łukasza (16:18): "Każdy, kto opuszcza żonę swoją, a pojmuje inną, cudzołoży, a kto opuszczoną przez męża poślubia, cudzołoży." Jaką ripostę byście dali do takiego komentarza?
PanPrezes_PL +16
Najlepiej wydane pieniądze na nowy sprzęt , kupiłem monitor
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
#mirkomodlitwa #mikromodlitwa
@dzejzon: rekin biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PatologiiZew: nie chcą w domach dziecka, to był mój pierwszy trop. Mam u siebie w kościele nieprzyjemne babki od Caritasu i jak jestem wierzący i żyję blisko kościoła, tak one mnie odrzucają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@yourgrandma: Myślę, że dużo więcej by miała, bo były to fajne rzeczy.
@dzejzon: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
My kiedyś ciuszki dziecięce itp. rzeczy oddaliśmy do domu samotnej matki, akurat ten był prowadzony przez siostry zakonne.
Oczywiście telefon wcześniej, co mamy i czy przyjmą.
Może takich miejsc poszukaj.
@dzejzon: ale same np. nie mogłyby popytać wśród odwiedzających?
Zostawiłbyś do odbioru, albo namiar do siebie, aby osoba zainteresowana sama odebrała.
Łatwiej wypieprzyć w tym kraju na hasiok, niż tracić czas i nerwy na altruizm ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ostatnie co mi przychodzi do głowy to pejsbukowe grupy dot. wsparcia. Przewinęło mi się coś takiego przez oczy kilka razy. A i na spotted różnej masci pojawia się czasem prośba o jakiś sprzęt. Czeknij spotted z twojego miasta i zapytaj admina czy pojawiało się jakies ogłoszenie tego typu.