Aktywne Wpisy
zarroc +5
dawno nie bylo galerii memów a już weekend się zaczal, na pewno coś się znajdzie
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Takie pytanie bo nie wiem czy wgl powinienem być w związku.
Mam cały czas wrażenie, że jestem wykorzystywany przez swoją różową. Ale nie jakoś finansowo ale na zasadzie "jesteś w sklepie to kup to", "jutro jest obiad u moich rodziców", "moja mama ma imieniny, złóż jej życzenia", "jedziesz do pracy do odbierz mi ciuchy z pralni", "bądź w domu o 14 bo przyjdzie pani z kwiatami", "musimy jechać na
Takie pytanie bo nie wiem czy wgl powinienem być w związku.
Mam cały czas wrażenie, że jestem wykorzystywany przez swoją różową. Ale nie jakoś finansowo ale na zasadzie "jesteś w sklepie to kup to", "jutro jest obiad u moich rodziców", "moja mama ma imieniny, złóż jej życzenia", "jedziesz do pracy do odbierz mi ciuchy z pralni", "bądź w domu o 14 bo przyjdzie pani z kwiatami", "musimy jechać na
Ustawiłem jej tymczasowe na Facecisamadrzejsi3
Dla dźwięku pękającej dupy było warto. #it #humorinformatykow #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
"Rzeczy które chciałbym zrobić ale jestem zbyt wielką #!$%@?ą i procedury zabraniają. Odcinek XXI."
@biblee:
Ach, wybacz. Wykopki plusują za darmo z dobroci serca jak tylko można się pośmiać z hehe-feministek.
@Maaciex: ehe xD za takie coś miałbyś pod koniec dnia wypowiedzenie na biurku do podpisania xD
@biblee: W sumie to mnie ciekawi skąd u kobiet taka skłonność do insynuacji, szczególnie wokół penisa. A może ma, #!$%@?, ogromnego?