Rzadko kiedy jestem na wykopie inaczej niż przez aplikację, ale dziś nastał ten dzień i pierwszy raz od daaawien dawna zobaczyłam popularne tagi ( ಠ_ಠ) Znalazłam u siebie na dysku screen z tagami z 2012 roku, czyli sprzed 6 lat, jakby ktoś sobie chciał zobaczyć, co wtedy królowało na wykopie (✌゚∀゚)☞ #takietam #wykop
@WhiteRaven12: Co 3 minuty to się wpis pojawiał, o ile nie rzadziej, zależy od pory :D Np ja do porannej kawy bez problemu byłam w stanie przeczytać sobie wszystkie wpisy z wieczora i nocy, bo było ich na tyle mało :)
Znalazłam u siebie na dysku screen z tagami z 2012 roku, czyli sprzed 6 lat, jakby ktoś sobie chciał zobaczyć, co wtedy królowało na wykopie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#takietam #wykop
@ajcomorpdezrporuewneclawonliptneilk @antros @aqunia @CreativePL @damiinho @dziabarakus @dzikiwonsz @emdzi @ethelle @ihaha @Jelonek @jestemrowerem @karpin @kciuczek @Kinoll @Kozzi @ktoszpolnocy
Komentarz usunięty przez autora
Np ja do porannej kawy bez problemu byłam w stanie przeczytać sobie wszystkie wpisy z wieczora i nocy, bo było ich na tyle mało :)