A gdyby tak zacząć od 100 zł dzisiaj i starać się codziennie dokładać "jedynie" 5% do konta a ewentualne nadwyżki wypłacać? Z nudów postanowiłem się pobawić.
Depozyt 100 zł - jeden z polskich buków.
Założenia: Min 5% dziennie - nadwyżka do wypłaty. Max 2 zdarzenia na kupon.
Na spokojnie i bez spiny coś tam takiego się znajdzie. Taguję dla chętnych do obserwowania pod #p100 oraz oczywiście #bukmacherka Fajerwerków się nie spodziewam, ale może nie będę też się nudził. Na początek: Kupon 1 - Tenis - ITF Kobiety Tunis Singiel (k. ziemne) - Grymalska - 1.55 - Stawka 20 zł - do wygrania - 27,28 zł.
@callmemiro: Mam go w obserwowanych ;) Do czasu idzie, wiadomo. Masz z głowy podatek a to zawsze % sporo zostaje. Dzisiaj Liverpool, Lyon i Barcelonę można śmiało grać.
@callmemiro: 100 zł - depozyt - dziennie 5% do depozytu by dołożyć. Zasada procentu składanego. Zakład został postawiony za 20. Depozyt wystarcza na 5 zakładów.
@elgrecqo: eee Barcelony nie ruszam dzis, Valencia radzi sobie bardzo dobrze ostatnio, nie maja zadnych kontuzji a w Barcelonie nei zagra Rakitic i Busquets.
Bardziej Bayernu bym nie ruszał niż Barcelony, ale kto wie. W Ekstraklapie też może być kolejka cudów. Lech wczoraj, dzisiaj równie dobrze baty może dostać i Legia i Jaga.
@elgrecqo: na dzisiaj dam chyba Lyon tak jak pisales. Szukam jakiegos drugiego meczu do tego. Jesli wejdzie to na jutro na 100% Man UTD i moze tez bede szukal jakiegos drugiego
@elgrecqo: boje sie. Ostatnie 4 mecze miedzy nimi to byly 3 remisy i przegrana Zenitu. Dodatkowo zenit w slabej formie bo remisuje wszystko z dolem tabeli
@elgrecqo: nie znam sie kompletnie wiec nawet nie wiem jaka patrzec na tabele bo tam mi sie jakies 2 wyswietlaja. Widze ze miesiac temu Gornik wygral z Wisla a tam kurs na Wisle byl jeszcze mniejszy bo 1.10. Dodatkowo mecze z kursami 1.04 wchodza jedynie 1 czy dwoma bramkami wiec tez odpuszczam.
@elgrecqo: trzymam kciuki za tenis. Ja tego nigdy nie stawiam bo wystarczy wejsc na live i obserwowac jak często kursy z 1.20 latają na 5.50 i na odwrót. Dlatego myślę, że na tenisie najlatwiej ustrzelić wysokie kursy.
Depozyt 100 zł - jeden z polskich buków.
Założenia:
Min 5% dziennie - nadwyżka do wypłaty.
Max 2 zdarzenia na kupon.
Na spokojnie i bez spiny coś tam takiego się znajdzie.
Taguję dla chętnych do obserwowania pod #p100 oraz oczywiście #bukmacherka
Fajerwerków się nie spodziewam, ale może nie będę też się nudził.
Na początek:
Kupon 1 - Tenis - ITF Kobiety Tunis Singiel (k. ziemne) - Grymalska - 1.55 - Stawka 20 zł - do wygrania - 27,28 zł.
Komentarz usunięty przez autora
Widze ze miesiac temu Gornik wygral z Wisla a tam kurs na Wisle byl jeszcze mniejszy bo 1.10.
Dodatkowo mecze z kursami 1.04 wchodza jedynie 1 czy dwoma bramkami wiec tez odpuszczam.
Dlatego myślę, że na tenisie najlatwiej ustrzelić wysokie kursy.
Zagrałem jeszcze 3-ci kupon z live i na razie spokój