Aktywne Wpisy
r5678 +184
#motoryzacja
XD grubo pod deklem
Kup sobie samochód którego nie możesz tankować, odwalaj szajs aby go ładować. codziennie baw się w owijanie workami foliowymi przedłużaczy i portu ładowaniu, musisz tez mieć specjalnie kupkę kamieni do zabezpieczenia kabla, który swoją drogą na chodniku też ktoś może przeciąć, albo jak ktoś Ci zajmie miejsce pod oknem, to musisz wyciągać zapasowe przedłużacze
Nie ma żadnych pieniędzy który ktoś musiałby mi płacić aby bawić się w
XD grubo pod deklem
Kup sobie samochód którego nie możesz tankować, odwalaj szajs aby go ładować. codziennie baw się w owijanie workami foliowymi przedłużaczy i portu ładowaniu, musisz tez mieć specjalnie kupkę kamieni do zabezpieczenia kabla, który swoją drogą na chodniku też ktoś może przeciąć, albo jak ktoś Ci zajmie miejsce pod oknem, to musisz wyciągać zapasowe przedłużacze
Nie ma żadnych pieniędzy który ktoś musiałby mi płacić aby bawić się w
WielkiNos +257
Mózgi spermiarzy, którzy od 7 rano postują i plusują zdjęcia gołych dup i cycków są tak zalane spermą, że nie widzą nic innego poza gołą dupą. Tutaj przykład. Dziewczyna na szkolnym korytarzu jest siłą przytrzymywana do zdjęcia przez 2 chłopaków. Jeden z nich podwija jej sukienkę, drugi przytrzymuje ręce, trzeci robi zdjęcie wbrew jej woli. Spermiarze wyplusują nawet przemoc seksualną jeśli jest tam goły tyłek.
Spermiarstwo to choroba.
#spermiarzalert #bekazpodludzi #rozowepaski #
Spermiarstwo to choroba.
#spermiarzalert #bekazpodludzi #rozowepaski #
Polatałem po domu klasycznymi Furibee F36 oraz JJRC H67 i postanowiłem wyjść z domu na zewnątrz.
Zakupiłem polecany praktycznie wszędzie MJX Bugs 3, który przyjdzie do mnie za kilka dni.
I stąd pytanie, bo chciałbym dołożyć do niego jakąś kamerkę, żeby coś ponagrywać (zdecydowanie amatorsko).
Nie chciałbym na to wydać fortuny (optymalnie 100 zł, max 200). Fajnie jakby kamerka nadała się też do czegoś innego nie tylko do drona (np. zabranie jej w góry, nad może itp).
Czy zatem szukać czegoś z kategorii sportowych kamer akcji, czy coś pokroju quelimy sq11 czy 12 też da radę?
No i ogólnie co polecacie?
Wydaje mi się że na 4K mi nie zależy (pewnie to nie ten przedział cenowy), ale może da się złowić coś z 60fps?
#drony
#gearbest
#aliexpress
#banggood
#kamerasportowa
Od siebie dodam dwa słowa na temat tych, które testowałem:
sq11 - mała, fajna, mega tania, ale jakość jest adekwatna do ceny. Myślę, że nie warto, raz wsadziłem ją na drona i wygląda to zbyt słabo przy dynamicznym locie. Gdybyś chciał mimo wszystko to jak coś mam ją jeszcze i leży bo kupiłem następną:
mobius mini - świetna, bardzo mała i bardzo lekka
poszukam, popatrzę i zapewne poczekam na promocję/kupony
https://www.youtube.com/watch?v=dClyKPg7rB8&feature=youtu.be
Czy kamerka z dzisiejszej promocji na GB (Furibee F60 za $20) jest cokolwiek warta, czy dołożyć do ekena?
Czy są może jakieś promocje kupony na tego ekena, bo cena na BF to coś koło 30 dolców, a teraz wszędzie po 50.
Na aliexpress znalazłem kilka po 37-38USD, ale to chyba bez żadnych akcesoriów.
@pitrazzz: poza kalibracją właśnie tymi małymi przyciskami wyregulujesz każdą stronę, ostatnio po dłuższej przerwie odpalałem e011 (to samo co h67) i bez problemu ustawiłem
czy w używki nie ma co się pchać?
co najlepszą okazją się nie wydaje
na aliexpress są do kupienia już od 36-37$ więc może nad tym się zastanowię