Wpis z mikrobloga

Kolejny patus upadł, oni upadają przez własną głupotę. Gdyby okazali więcej pokory, to by zrozumieli, że tak naprawdę są małpkami zamkniętym w sztucznym świecie, który może im zniszczyć stronka z śmiesznymi obrazkami.
Mam kontakt z supportem YT i jest rozmowa o banowaniu dalszych kanałów, wkrótce zostaną podjęte decyzje. YT nie jest już na rękę trzymać patusów na platformie, bo jest o nich za głośno, a co za tym idzie jest mniej wpływów z reklam plus boją się KRRiTV. Każdy nowy szum o jakimś patusie skończy się dla niego banem, bo za dużo szamba się wylało przez gurala.
Dlatego gdyby nie gural nie byłoby w ogóle afery ani mowy o zdejmowaniu kanałów. Pato świat żyłby dalej niezagrożony. Więc można powiedzieć, że gural pociągnął wszystkich za sobą na dno.
Zmiany w regulaminie tak by weszły od maja w związku z podpisaniem porozumienia przez YT w sprawie mowy nienawiści, ale tak czy inaczej patusy by to obeszły bez problemu.

#rafonix
#gural
#patostreamy
  • 19
  • Odpowiedz
@sal121: a wiesz co jest najśmieszniejsze. Że dramę o Gurala rozpętali głównie inni patostreamerzy. Paradoks, bo nie przewidzieli że sami mogą przez to zlecieć. Ale ja już o tym pisałem.
  • Odpowiedz
@sal121: Ty, ale wiesz że YT nie ma w Polsce nawet jednego pracownika? No, ale jak masz kontakt z supportem i mówią Ci kogo będą banować, to nieźle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sal121: Czyli że co? Danielek Zwierzyński i Sylwek Tkocz będą kolejnymi? Ten pierwszy może tego nie przeżyć, w końcu youtube to jego całe życie, ten drugi się z tym pogodził. Swoją drogą ciekawe co z Boxdilem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bautix: to nie jest dział YT, google ma menadżerów od YT, choćby ten atencjusz chodził po telewizjach śniadaniowych w sprawie gurala pracował właśnie w taki sposób i opowiadał o supporcie, ja nie napisałem o dziale, tylko o ludziach których praca związana jest z YT. A w google nie na Plater masz cały dział, który zajmuje się reklamami w google w tym YT, mam numer telefonu, zadzwoń podaj się z początkującego YT
  • Odpowiedz