Wpis z mikrobloga

Mireczki i Mirabelki pytanko w sprawie #prawojazdy mam. Tak mnie właśnie naszło...

Jesienią zeszłego roku rozpoczęłam kurs w OSK i wymagania były takie, że należy zdać test teoretyczny wewnętrzny, wyjeździć godziny i zaliczyć praktyczny wewnętrzny, a następnie znów zdać test teoretyczny wewnętrzny i można się zapisywać na egzamin państwowy.

W moim wypadku natomiast sprawa ma się tak, że zaliczyłam pierwszy test wewnętrzny oraz jazdy. Mamy kwiecień i chciałabym to wreszcie skończyć (z różnych przyczyn nie mogłam w zeszły roku).

Podpowiedzcie, czy będzie to wszystko aktualne i będę musiała tylko zaliczyć ostatni test wewnętrzny czy zaczynać wszystko od początku? Wiadomo, że przed egzaminem państwowym wykupię dodatkowe jazdy itp ale chodzi mi o sam OSK. Czy mogą robić jakieś problemy?

Albo czy w tym momencie jest opcja zmiany OSK?

Podjadę do niech w tym tygodniu i się wszystkiego dowiem w biurze, ale ciekawi mnie czy ktoś może miał już taki głupkowaty problem czy tylko ja jestem taka #!$%@? umysłowo, słomiany zapał itp ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 8
@aanndrzej: a wiec skoro wewnętrzny praktyczny miałam zaliczony to tylko teoretyczny ponownie i word tak? U mnie to jakoś wszystko nie po kolei robili w tym OSK :/

Już mam dość całego tego gadania wszystkich, żebym to prawko skończyła ( ͡° ʖ̯ ͡°)