Aktywne Wpisy
Kopyto96 +85
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza lata 2013-2015, ten nigdy by na ten twór nie głosował. Ludzie mieli serdecznie dość plucia na własny kraj, dzielenia ludzi na "elity" i "plebs", zakłamywania historii i SBckich służb na państwowych stołkach. W tamtych latach był wręcz wielki bum na patriotyzm, który był po prostu skutkiem ubocznym tych rządów.
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Ytarka +34
Ogłoszenie z pełnym, czytelnym opisem, wyraźne zdjęcia całego zestawu - z bliska, z daleka, z kotem i bez. Myślałam że to wystarczy, że tak się robi.
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na
Jesienią zeszłego roku rozpoczęłam kurs w OSK i wymagania były takie, że należy zdać test teoretyczny wewnętrzny, wyjeździć godziny i zaliczyć praktyczny wewnętrzny, a następnie znów zdać test teoretyczny wewnętrzny i można się zapisywać na egzamin państwowy.
W moim wypadku natomiast sprawa ma się tak, że zaliczyłam pierwszy test wewnętrzny oraz jazdy. Mamy kwiecień i chciałabym to wreszcie skończyć (z różnych przyczyn nie mogłam w zeszły roku).
Podpowiedzcie, czy będzie to wszystko aktualne i będę musiała tylko zaliczyć ostatni test wewnętrzny czy zaczynać wszystko od początku? Wiadomo, że przed egzaminem państwowym wykupię dodatkowe jazdy itp ale chodzi mi o sam OSK. Czy mogą robić jakieś problemy?
Albo czy w tym momencie jest opcja zmiany OSK?
Podjadę do niech w tym tygodniu i się wszystkiego dowiem w biurze, ale ciekawi mnie czy ktoś może miał już taki głupkowaty problem czy tylko ja jestem taka #!$%@? umysłowo, słomiany zapał itp ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Skoro wyjezdzilas jazdy to teraz egzamin wew teoretyczny, potem wew praktyczny i do wordu.
Już mam dość całego tego gadania wszystkich, żebym to prawko skończyła ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@aanndrzej: czyli osk bez egzaminów wewnętrznych może nie "wydać" dokumentów z przeprowadzonym kursem?