@fadeimageone: Warto dodać że na pierwszym wydaniu vinylowym kawałek "in your mind (sunrise mix)" był prekursorem Mr Phillips - 7th Day ( ͡°͜ʖ͡°) Identyczna melodia.
Mam tą płytę i potwierdzam, że tak brzmi jak w linku który dałem wyżej. ( ͡°͜ʖ͡°) To pierwsze wydanie i np Infinity (Original Mix) trwa 30 sekund dłużej - ma więcej o jedną wstawkę. Polecam tą płyte dla takich smaczków właśnie ;)
@fadeimageone: Odswieżam ten temat ponieważ CJ napisał mi historię tego "In Your Mind (Sunrise Mix)". Podobno z Mr. Phillipsem stwierdzili że to nie ma za duzo wspólnego z "Infinity" i dlatego to nieco przerobili i wypuścili pod inną nazwą ;)
#gimbynieznajo #muzyka #muzykaelektroniczna #trance #puretrance #classictrance #byloaledobre #spotify #elektroniczna2000
https://www.discogs.com/CJ-Stone-Infinity/release/460624
Komentarz usunięty przez autora
6min35s daj sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To pierwsze wydanie i np Infinity (Original Mix) trwa 30 sekund dłużej - ma więcej o jedną wstawkę. Polecam tą płyte dla takich smaczków właśnie ;)
Podobno z Mr. Phillipsem stwierdzili że to nie ma za duzo wspólnego z "Infinity" i dlatego to nieco przerobili i wypuścili pod inną nazwą ;)