Aktywne Wpisy
Ninvvia +23
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Van-der-Ledre +188
Wiecie dlaczego Chiny czy jakikolwiek inny tego typu kraj nigdy nie obali Ameryki jako globalnego mocarstwa? Można by tu dużo mówić o armii, o systemie ekonomicznym, nawet o polityce. Ale zapomina się o jednym. To Zachód, a zwłaszcza Ameryka sprzedała swoją wizję światu, wizję społeczeństwa, systemu, kultury. Amerykańskie filmy, muzyka, gwiazdy, show, cała otoczka związana z giełdą i centrum światowych finansów. To wszystko opiera się na cienkim balansie zaufania, z którego zachód
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #bekazpisu #polityka
@Zabatrawiasta: Skończyła się faza fascynacji na PiS, teraz Wykop znów wraca do przekonywania że JKM jest jedyną nadzieją dla Polski, a polityka ekonomiczna winna opierać się jedynie na obniżaniu podatków i prywatyzacji a PIT jest kradzieżą.
Dla porównania wykop dwa lata później po tym, jak się zorientował, że pis to jednak nie partia bardziej liberalna xD Tyle czasu im zajęło. I mają czelność jeszcze coś pisać o opóźnionej umysłowo moderacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To po pierwsze. Po drugie, PiS absolutnie nie jest "mniej liberalny" gospodarczo niż PO. Ten sam level i nawet z tym nie handlujcie. 25 podniesionych danin i podatków, de facto odebranie 50% odpisu za VAT za paliwo, #!$%@? pieniędzy z OFE i wiele, wiele innych. Wystarczyło prowadzić DG w tamtych latach, a nie uprawiać polityczny
PS2. Najśmieszniejsze, że PiS nigdy nie #!$%@?ł, że 4x15 i liberalizm uber alles, a tak jest jak jest
@ediz4: Drażni mnie hipokryzja ludzi, którzy mają się za lepszych niż pozostała część społeczeństwa, a wystarczy kilka impulsów ze strony którejkolwiek partii, aby zmienić o niej postrzeganie o 180 stopni i zapomnieć o swoich wyznawanych poglądach. Nie jest wspomniane ani o prawicy i lewicy. Można to
@Zabatrawiasta: Nie - można jakieś ugrupowanie chwalić za jakąś decyzję/ustawę i wcale na nich nie głosować.