Aktywne Wpisy
drakonia +519
Akurat w Polsce jako kobieta mam mnóstwo praw, których nie mają mężczyźni. A co słyszymy na marszu? Że jest odwrotnie. ¯\(ツ)/¯ Kobiety to, kobiety tamto, kobiety sramto. W kółko wyimaginowane braki jakichś praw względem mężczyzn. W sumie kobietom się nie dziwię, że chcą głosować na lewicę, bo politycy celowo uderzają w emocjonalne tony i łatwo jest tym sposobem pobudzić nas do działania. Za to beka z każdego faceta, który na serio chce
Norbercikk +230
#muzyka ... #rock #fusion #jazzfusion #jazzrock i sporo innych
Encyklopedyczne Info o utworze
w standardzie był już utwór o tym tytule, gdyby kogoś interesowało to klik do archiwum
dobór utworów oraz ich kolejność są mocno subiektywne (żeby nie powiedzieć przypadkowe), utwór ten posiada jeszcze wiele wartościowych wykonań, prawdopodobnie też jakieś godne odnotowania pominąłem, jeśli brakuje twojego ulubionego doklej w komentarzu...
<<<<>>>>>>>
Steely Dan - Do It Again jeszcze na żywo
Eumir Deodato - Do it Again ach szkoda, że wczoraj był na froncie, polecam mocno Jazz-Funk
Kings Road - Do It Again Pop-Rock, mnie się podoba
Claudja Barry - Do It Again Disco, Disco ponad wszystko :)
Richie Havens - Do It Again Folk Rock, z funkową nutką
Rhythm Heritage - Do It Again/Cisco Kid tę drugą piosenkę też lubię... a dalej normalnie Disco, Disco ponad wszystko :)
Waylon Jennings - Do it Again Country, Country Rock, podoba mi się
Club House - Do It Again (Medley With Billie Jean) Synth-pop, Disco, całkiem fajne
Brooklyn Express – Do It Again / Billie Jean jeszcze raz taka sama mieszanka ale a nie tak samo
Falco - Do It Again Synth-pop, znów mi się podoba
Paul Hardcastle - Do It Again Smooth Jazz, mój stosunek do gatunku jest ogólnie znany, tu jednak przyjemnie tanecznie, wywaliłbym tylko saksofon
Lana Lane - Do It Again ponoć Prog Rock
Tori Amos - Do It Again Alt-Rock, mnie się to widzi i słyszy
Smash Mouth - Do it Again Pop-Rock
Smoma - Do It Again Acid Jazz, Downtempo... no ok
Dudu Braga - Do It Again nie wszystko przerobione na bossę jest złe
Maria Eliza - Do It Again całkiem całkiem, przyjemny wokal
Bob McAlpine - Do It Again solo gitar
The Jolly Boys Featuring Albert Minott- Do It Again uwielbiam ten projekt, zamęczam nim znajomych
Mindy Canter - Do It Again Jazz-flecikowo
Dave Valentin - Do It Again Jazz-Funk, Funk, Latin Jazz... Jazz flecikowo tylko ładniej
Bill Cunliffe - Do It Again całkiem zdrowy Jazz
Philippe Saisse Trio - Do It Again niby Smooth Jazz ale bardzo znośny
Andreas Varady - Do it Again Jazz- gitarkowo
Charles Mann - Do It Again Soul z afrokubańskim zacięciem, polecam mocno
Asso - Do It Again Italo-Disco, Smooth Jazz, Jazz-Funk, Disco taki potworek ;) całkiem przyjemne syntetyczne granie
Frank Dana - Do It Again (1983).wmv funkujące Italo-Disco
Scallymatic Orchestra ft. Paul Van Kessel - Do It Again Jazz taki sobie
Terry Callier - Do It Again Soul-Jazz, Soul bardzo przyzwoity
The Organization- Do It Again formerly Death Angel, Thrash
The Juju Orchestra feat. Carolyn Leon - Do It Again przykład dobrej aranżacji na bossę
Steely Dan - Do It Again [niech już będzie na froncie tzw. oryginał Soft rock, funk rock]