Aktywne Wpisy
Obrzydliwy, 23 letni na tamten moment incel po lewej, pomimo posiadania mitycznych 195 cm, nie mógł liczyć na JAKĄKOLWIEK atencje ze strony płci przeciwnej. Incelowi było kinda przykro, więc postanowił #!$%@?ąć pięścią w stół, trzymać legendarną ramę i wziąć się trochę za siebie. Efektem tego "grindu" jest ziomuś z 25 lvl po prawej.
Pytanie brzmi, ile zainteresowania otrzymuje teraz ten ziutek po prawej?
Ding ding mfkers! Odpowiedź brzmi 0.
Jest takim samym
Pytanie brzmi, ile zainteresowania otrzymuje teraz ten ziutek po prawej?
Ding ding mfkers! Odpowiedź brzmi 0.
Jest takim samym
karix98 +2
Przykro się patrzy na takie sytuacje, niby go nigdy nie oglądałem a wręcz za nim nie przepadam ale jakoś mi go szkoda, upadek człowieka dosłownie i w przenośni
Potwierdzone że go pobili, #!$%@?ło, on za chwilę wyjdzie obronną ręką z tej całej sytuacji, Wardęga i Konopskyy #!$%@? maniane, taki sprawy powinno się #!$%@? załatwiać na policji i w sądzie a nie robić film na YT, takie coś można było wrzucić po zakończonym
Potwierdzone że go pobili, #!$%@?ło, on za chwilę wyjdzie obronną ręką z tej całej sytuacji, Wardęga i Konopskyy #!$%@? maniane, taki sprawy powinno się #!$%@? załatwiać na policji i w sądzie a nie robić film na YT, takie coś można było wrzucić po zakończonym
STRZELAŁAM DO PAPIEŻA
#gownowpis