Wpis z mikrobloga

@mlef: potwory jak i lokacje mają stały zakres lvlowy także z niskim lvlem nie dasz rady np pod Oxenfurtem a z drugiej strony po zdobyciu wysokiego poziomu wiele misji staje się zupełnie nieopłacalnych, warto je jednak robić dla samego funu bo większość z nich jest nieźle przygotowana :) wskazówka ode mnie -> nie przywiązuj się do pancerza ani do broni :D
wskazówka ode mnie -> nie przywiązuj się do pancerza ani do broni :D

@Hemo: ale Ty wiesz, że można je naprawiać u kowali / za pomocą narzędzi platnerskich/kowalskich? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@asunez jeszcze dobre przedmioty to pancerz z toussaint i 2 miecze które mają +20% dla każdego znaku, chodzi mi o ten pancerz i miecze które da się zdobyć w krainie baśni. No i jeszcze jest zbroja i miecz z Hen Gaidth.
@mlef: Instaluj od razu wszystko, a jak skończysz główną fabułę to zacznij od Serc z Kamienia, których to fabuła dzieje się głównie na wschód od Novigradu, a na koniec baśniowe Krew i Wino.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mlef: dodatki nie mają wpływu na podstawke tylko tyle że dostaniesz już questy oznaczone że są one z dodatków ale te questy będą miały tak wysoki poziom że i tak musisz zrobić wpierw podstawke :)