Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +547
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk

źródło: Izunia_lotnisko
Pobierz
piip5 +517
300km/h na ekspresówce. kolejne majtczaki jeżdzą każdego dnia po ulicach i jeszcze się tym publicznie chwalą. Można to jakoś gdzieś zgłosić? Coś z tym zrobią w ogóle jak nie jest wiadomo kto dokładnie odpowiada za ten profil?
#warszawa #patologia #warsawnightracing #majtczak #majtczakmorderca #samochody #szybkoalebezpiecznie
#warszawa #patologia #warsawnightracing #majtczak #majtczakmorderca #samochody #szybkoalebezpiecznie

źródło: image
Pobierz
Jest tu jakiś hardware master ? Mam lapka acer aspire vn7-791g. Jest już po gwarancji, ale padł mi dysk ssd, który był jeszcze na gwarancji. Wymieniałem dysk i po wymianie przestał mi działać touchpad. Dokładniej nie działa + robi się bardzo gorący podczas dotykania. Taśmy raczej nienaruszone. Wszystko wpięte tak jak trzeba, a tu klops! Macie jakiś pomysł? Spotkał się ktoś z czymś podobnym?
Z góry wielkie dzięki za pomoc! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#komputery #hardware #acer #laptopy #touchpad #naprawzwykopem #naprawalaptopow #informatyka
@Koproffski: to laptop w typie tych co trzeba całego praktycznie rozebrać, żeby cokolwiek wymienić, sprawdź czy wentylatory oba działają, zła wiadomość jest taka, że pod touchpadem jest bateria. No i wszystkie taśmy i wtyczki należy sprawdzić. Jak obciążenie procesora wygląda? Możliwe, że gładzik nie działa bo coś się wypięło, a grzeje się bo ładuje baterię.