Aktywne Wpisy
norbert_heniu +269
Zajebiste urodziny, dzień jak co dzień czyli sam. Kończę dziś 28 lat.
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Shyvana +133
Od mniej więcej 10 roku życia chciałam zostać prawnikiem.
Jak rozpoczęłam studia to dotarło do mnie, że chcę zostać sędzią.
W zeszłym tygodniu w wieku już lat niemalże 30 prowadziłam swoją pierwszą rozprawę i kurde, mówię wam, warto było poświęcić te wszystkie lata na naukę.
Teraz już tylko ostatni zryw w postaci egzaminu zawodowego i zaczynamy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#prawo #chwalesie
Jak rozpoczęłam studia to dotarło do mnie, że chcę zostać sędzią.
W zeszłym tygodniu w wieku już lat niemalże 30 prowadziłam swoją pierwszą rozprawę i kurde, mówię wam, warto było poświęcić te wszystkie lata na naukę.
Teraz już tylko ostatni zryw w postaci egzaminu zawodowego i zaczynamy 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#prawo #chwalesie
a) zarzuca wardędze że się tylko guralem zajmuje a sam siedzi i co robi? XD 400k subków ma to może sam usunąć patole, no ale po co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
b) ból dupy o klauna też dobry fakt rozrywka niskich lotów ale co zrobić taka rozrywka zawsze ma wzięcie patrz trudne sprawy dlaczego ja itp.
c) mówi że wrzucają filmy o kimś kiedy to się opłaca kiedy można nabić wyświetlenia, czemu nie wrzucił takiego filmu wcześniej? #patostreamy są od dawna no ale teraz jest aferka więc można nabić wyświetlenia XD
Do reszty się zgadzam. Myślcie sami wykopki mimo iż wiem że to sprawia wam trudność.
#danielmagical #gural #boxdel
@jaXa: mówię o punktowaniu innych patostreamerów
@jaXa: "syf na youtube" trzeba być debilem ew tobą by nie wiedzieć o co chodzi
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@BaoBao45: czyli jak by nie było patoli na jutubie to kanał footrola miał by więcej widzów i wyświetleń? XD
@Belinea12: sugerowałem się tylko Twoim nickiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@jaXa: aaa czyli #patostreamy królują w karcie na czasie ok wszedłem w karte na czasie na 50 pozycji są 2 filmy które należą do patostreamów a raczej do shoterów od patostreamów. No biedne wartościowe kanały (✌ ゚ ∀ ゚)☞