Aktywne Wpisy
Boski_Emil +873
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Lolenson1888 +336
Takiego mema przesłał mi wczoraj kolega z firmy z #zielonagora xD
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
Potem trochę się zmieniło to, gdy zrobił ten żałosny atak na DanielaMagicala. Wtedy się od niego konkretnie odwrócono, hejt był niewiele mniejszy niż teraz (na samym Wykopie oczywiście, bo teraz sprawa wyszła znacznie poza Wykop). Następnie po równie kretyńskich tłumaczeniach wrócił i... wyobraźcie sobie, że znowu wrócił do łask części Wykopków, bo znowu kręcił "dobrą bekę". Teraz jest moda na hejtowanie Gurala, więc pewnie wielu z tych kretynów, którzy w tamtym czasie przyklaskiwało jego prymitywnym żartom, teraz go obraża.
Podobnie jest teraz - piszę już od dłuższego czasu, że #bystrzaktv jest okropnym prymitywem, na poziomie #gural Ale co z tego, skoro można powiedzieć, że te wpisy są praktycznie ignorowane, a część nawet mnie za to atakuje? Znowu musi się pojawić taka moda jak z hejtowaniem Gurala i może wtedy pojawi się jakakolwiek szansa na usunięcie kolejnego podczłowieka z Youtube'a. Pewnie i pod tym komentarzem pojawi się komentarz: "Ale co ty chcesz od Bystrzaka?! On w porównaniu do Gurala to jest pikuś, nie robi takiej patologii! Nie jest przecież pedofilem ani jakimś zboczeńcem!" I co tutaj wskórać? Nic... Trzeba czekać na kolejną akcję usuwania prymitywa z życia publicznego, bo ja sam z kilkoma innymi osobami nie jestem w stanie nic zrobić, a kretynów się nie przegada, nie ma opcji.
PS. Dla tych fanów Bystrzaka broniących go: sytuacja sprzed dosłownie 3-5 dni. Nałożono mu ograniczenie +18 na Youtube. Podumał, podumał i zapadła po 5 minutach decyzja: resetujemy stream. Czy to wymaga jeszcze szerszego komentarza?
#patostreamy #danielmagical
Komentarz usunięty przez moderatora
A co robią powyżsi? Zapierają się, że nie są patusami, dodatkowo mają poważanie wśród wielu