Wpis z mikrobloga

Coraz więcej osób teraz budzi się z pytaniem, dlaczego Gurala nie niszczono na bieżąco - gdy robił wszystkie te ohydne rzeczy. I słusznie. Proponuję też niektórym z małą wiedzą o temacie nie tuszować faktów - Gural był wiodącą postacią na Wykopie w różnych okresach na przełomie grudnia a stycznia. Tak, dobrze czytacie, wiele osób stąd zachwycało się tym cymbałem, przede wszystkim jego "sex-telefonami", czyli najogólniej mówiąc polegał on na dzwonieniu do dziwek i wyzywaniu ich w najwulgarniejszych słowach, jakie ten patus potrafił z siebie wydobyć. One oczywiście podtrzymywały rozmowę, bo czerpały z niej pieniądze. I właśnie tym się podniecali Wykopki. Może się przyznacie teraz do tego, co? Ja wtedy udzielałem się na Wykopie - pisałem, że ten gość jest podczłowiekiem, apelowałem, ale na nic się to oczywiście zdało, zostałem przekrzyczany przez stado baranów, ignorowany, ewentualnie atakowany za to, bo przecież Gural jest spoko i kręci mega bekę. Takich osób jak ja można by policzyć na palcach jednej ręki może?

Potem trochę się zmieniło to, gdy zrobił ten żałosny atak na DanielaMagicala. Wtedy się od niego konkretnie odwrócono, hejt był niewiele mniejszy niż teraz (na samym Wykopie oczywiście, bo teraz sprawa wyszła znacznie poza Wykop). Następnie po równie kretyńskich tłumaczeniach wrócił i... wyobraźcie sobie, że znowu wrócił do łask części Wykopków, bo znowu kręcił "dobrą bekę". Teraz jest moda na hejtowanie Gurala, więc pewnie wielu z tych kretynów, którzy w tamtym czasie przyklaskiwało jego prymitywnym żartom, teraz go obraża.

Podobnie jest teraz - piszę już od dłuższego czasu, że #bystrzaktv jest okropnym prymitywem, na poziomie #gural Ale co z tego, skoro można powiedzieć, że te wpisy są praktycznie ignorowane, a część nawet mnie za to atakuje? Znowu musi się pojawić taka moda jak z hejtowaniem Gurala i może wtedy pojawi się jakakolwiek szansa na usunięcie kolejnego podczłowieka z Youtube'a. Pewnie i pod tym komentarzem pojawi się komentarz: "Ale co ty chcesz od Bystrzaka?! On w porównaniu do Gurala to jest pikuś, nie robi takiej patologii! Nie jest przecież pedofilem ani jakimś zboczeńcem!" I co tutaj wskórać? Nic... Trzeba czekać na kolejną akcję usuwania prymitywa z życia publicznego, bo ja sam z kilkoma innymi osobami nie jestem w stanie nic zrobić, a kretynów się nie przegada, nie ma opcji.

PS. Dla tych fanów Bystrzaka broniących go: sytuacja sprzed dosłownie 3-5 dni. Nałożono mu ograniczenie +18 na Youtube. Podumał, podumał i zapadła po 5 minutach decyzja: resetujemy stream. Czy to wymaga jeszcze szerszego komentarza?

#patostreamy #danielmagical
  • 7
@Minuta123: no nawet nie powiem żeby usunąć konto, ale w tych patostreamach o to chodzi żeby zwierzęta tańczyły i nie trzeba chodzić do zoo, tylko że Gural przegiął za bardzo z tymi dzieciakami i dlatego dostaje teraz te hejty, nie za telefon na dzifki czy plucie na jakichś typków na ome
@bez_zadnego_trybu: Wiadomo, że oni są jak małpy w cyrku. Ale dla mnie toksyczność świętej trójcy, tj. Gurala, BystrzakTV i DanielaMagicala jest zbyt duża. Może niektórych zdziwię, ale nie uważam, żeby Rafatus tak szkodził jak powyżsi. Rafatus jest ewidentnym pośmiewiskiem, każdy się z niego śmieje, nikt nie traktuje poważnie, on sam o sobie mówi, że jest patologią.

A co robią powyżsi? Zapierają się, że nie są patusami, dodatkowo mają poważanie wśród wielu