Wpis z mikrobloga

@BonusMPK:
Najtaniej była za 85$

niestety od połowy lutego nie ma kuponów obniżających na 8s i T5e.

w kwietniu ma pojawić się 8SE (dotykowy ekran) i wersja X,
w maju ma pojawić się 9s (4k 60 fps) oraz nowość także od Thieye
więc może coś ruszy w końcu z cenami.
@wish666: wiem, śledzę nowe fw i najnowszy 72 jest mi znany.
@Szym3kSzym3k: była moda na 170 do szybkich sportów (do tego były stworzone) ale ludzie zaczęli używać do zwiedzania, czy innych vlogów. I zakrzywienie zaczęło przeszkadzać. 90 jest ok, dzisiaj nie używa się już eis bo są od tego gimbale. Masz wtedy 4K i stabilny obraz. Do sportów 1080p i 60 klatek, ewentualnie z gimbalem.
Pozdrawia właściciel 8S 170 stopni
@BonusMPK Nie kupuj tego badziewia. Ja kupiłem kiedyś 6s i nauczyłem się w twardy sposób, że suche parametry i jakość obrazu to nie wszystko. Aplikacja do podglądu na Androida miała może 15% pozycji z menu, przy czym włączenie podglądu resetowało ustawienia rozdzielczości, kąta widzenia czy stabilizacji. Do tego ogromna liczba nagrań z wakacji miała losowo zwalony dźwięk z okropnymi artefaktami.

Ta marka to szmelc. Przestrzegam jak przed ogniem, bo oprogramowanie w ich
@Tarec: > Ta marka to szmelc. Przestrzegam jak przed ogniem, bo oprogramowanie w ich produktach leży i kwiczy.

oceniasz to na podstawie jednego modelu (6s), do tego z 2015 roku??
to dlaczego nie wziąłeś sobie wersji 7s (to samo tylko z wyświetlaczem)??
bardzo wiele osób poleca 6s do dronów ze względu na wagę i brak wyświetlacza.
Używałeś na wakacjach kamerki, którą trzeba ogarniać aplikacją na komórkę (co dodatkowo żyłuje kamerkę).
To
oceniasz to na podstawie jednego modelu (6s), do tego z 2015 roku?? to dlaczego nie wziąłeś sobie wersji 7s

@wish666: Jak chwilę pomyślisz, to dostrzeżesz odpowiedź we własnym pytaniu.

Kupiłem kamerę, którą trzeba kadrować przez aplikację i nie mam z tym problemu, natomiast dostałem sprzęt, w którym oficjalna aplikacja kompletnie miesza, a samo urządzenie ma błędy w oprogramowaniu, których nigdy nie naprawiono.
Dla mnie tłumaczenie, że "trzeba było sobie wziąć inny