niestety od połowy lutego nie ma kuponów obniżających na 8s i T5e.
w kwietniu ma pojawić się 8SE (dotykowy ekran) i wersja X, w maju ma pojawić się 9s (4k 60 fps) oraz nowość także od Thieye więc może coś ruszy w końcu z cenami.
@BonusMPK: no to chyba kolega nie wie że w nowym oprogramowaniu jest opcja defisheye która bardzo ładnie dziala A EIS przycina obraz więc zamiast 90 przy EIS masz koło 60
@wish666: wiem, śledzę nowe fw i najnowszy 72 jest mi znany. @Szym3kSzym3k: była moda na 170 do szybkich sportów (do tego były stworzone) ale ludzie zaczęli używać do zwiedzania, czy innych vlogów. I zakrzywienie zaczęło przeszkadzać. 90 jest ok, dzisiaj nie używa się już eis bo są od tego gimbale. Masz wtedy 4K i stabilny obraz. Do sportów 1080p i 60 klatek, ewentualnie z gimbalem. Pozdrawia właściciel 8S 170 stopni
@BonusMPK Nie kupuj tego badziewia. Ja kupiłem kiedyś 6s i nauczyłem się w twardy sposób, że suche parametry i jakość obrazu to nie wszystko. Aplikacja do podglądu na Androida miała może 15% pozycji z menu, przy czym włączenie podglądu resetowało ustawienia rozdzielczości, kąta widzenia czy stabilizacji. Do tego ogromna liczba nagrań z wakacji miała losowo zwalony dźwięk z okropnymi artefaktami.
Ta marka to szmelc. Przestrzegam jak przed ogniem, bo oprogramowanie w ich
@Tarec: > Ta marka to szmelc. Przestrzegam jak przed ogniem, bo oprogramowanie w ich produktach leży i kwiczy.
oceniasz to na podstawie jednego modelu (6s), do tego z 2015 roku?? to dlaczego nie wziąłeś sobie wersji 7s (to samo tylko z wyświetlaczem)?? bardzo wiele osób poleca 6s do dronów ze względu na wagę i brak wyświetlacza. Używałeś na wakacjach kamerki, którą trzeba ogarniać aplikacją na komórkę (co dodatkowo żyłuje kamerkę). To
oceniasz to na podstawie jednego modelu (6s), do tego z 2015 roku?? to dlaczego nie wziąłeś sobie wersji 7s
@wish666: Jak chwilę pomyślisz, to dostrzeżesz odpowiedź we własnym pytaniu.
Kupiłem kamerę, którą trzeba kadrować przez aplikację i nie mam z tym problemu, natomiast dostałem sprzęt, w którym oficjalna aplikacja kompletnie miesza, a samo urządzenie ma błędy w oprogramowaniu, których nigdy nie naprawiono. Dla mnie tłumaczenie, że "trzeba było sobie wziąć inny
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością. Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Żałuję że nie kupiłem jej pod koniec roku jak byla za okolo 110$
https://www.gearbest.com/action-cameras/pp_631755.html?wid=89
#gearbest
Najtaniej była za 85$
w kwietniu ma pojawić się 8SE (dotykowy ekran) i wersja X,
w maju ma pojawić się 9s (4k 60 fps) oraz nowość także od Thieye
więc może coś ruszy w końcu z cenami.
@Szym3kSzym3k: brak fisheye
A EIS przycina obraz więc zamiast 90 przy EIS masz koło 60
@Szym3kSzym3k: była moda na 170 do szybkich sportów (do tego były stworzone) ale ludzie zaczęli używać do zwiedzania, czy innych vlogów. I zakrzywienie zaczęło przeszkadzać. 90 jest ok, dzisiaj nie używa się już eis bo są od tego gimbale. Masz wtedy 4K i stabilny obraz. Do sportów 1080p i 60 klatek, ewentualnie z gimbalem.
Pozdrawia właściciel 8S 170 stopni
Ta marka to szmelc. Przestrzegam jak przed ogniem, bo oprogramowanie w ich
oceniasz to na podstawie jednego modelu (6s), do tego z 2015 roku??
to dlaczego nie wziąłeś sobie wersji 7s (to samo tylko z wyświetlaczem)??
bardzo wiele osób poleca 6s do dronów ze względu na wagę i brak wyświetlacza.
Używałeś na wakacjach kamerki, którą trzeba ogarniać aplikacją na komórkę (co dodatkowo żyłuje kamerkę).
To
@wish666: Jak chwilę pomyślisz, to dostrzeżesz odpowiedź we własnym pytaniu.
Kupiłem kamerę, którą trzeba kadrować przez aplikację i nie mam z tym problemu, natomiast dostałem sprzęt, w którym oficjalna aplikacja kompletnie miesza, a samo urządzenie ma błędy w oprogramowaniu, których nigdy nie naprawiono.
Dla mnie tłumaczenie, że "trzeba było sobie wziąć inny