No Mircy, stało się Dołączyłem do #consolemasterrace A tak naprawdę to powróciłem po latach rozłąki Nabyłem drogą kupna #ps4 Pamiętam jak to dokładnie 20 lat temu ( o kurrła jak to dawno było) kupiłem psx'a, bo zakochałem się w Soul Blade... Jako że nowy Soul Calibur zagości wkrótce na ps4, postanowiłem się do tego przygotować:) Kupiłem używkę cuh1612 i do tego Dooma i Dirt rally do czasu premiery SC. Żona cieszy się że może grać w WOT'a z kanapy... P.S. pcmasterrace nadal w moim sercu, ale konfiguracja z 2014 pozwala mi płacić rachunki i mirkowaćXD #miernymirko
@Kjerownik: Zależy jakie gry lubisz, nier jest gut. Hellblade: Senua's Sacrifice a do tego w tym miesiącu w ps+ jest fajny Clank i Bloodborne dla masochistów.
Dołączyłem do #consolemasterrace
A tak naprawdę to powróciłem po latach rozłąki
Nabyłem drogą kupna #ps4
Pamiętam jak to dokładnie 20 lat temu ( o kurrła jak to dawno było) kupiłem psx'a, bo zakochałem się w Soul Blade...
Jako że nowy Soul Calibur zagości wkrótce na ps4, postanowiłem się do tego przygotować:)
Kupiłem używkę cuh1612 i do tego Dooma i Dirt rally do czasu premiery SC.
Żona cieszy się że może grać w WOT'a z kanapy...
P.S. pcmasterrace nadal w moim sercu, ale konfiguracja z 2014 pozwala mi płacić rachunki i mirkowaćXD
#miernymirko
@Kjerownik: Ostatni dobry Soul Calibur od Namco to trzecia część na ps2.
Reszta to zakalce od Bandai.
A jakie mordobicie polecasz na PS4?
Street Fighter wygląda obiecująco...
@Kjerownik: żadne