Wpis z mikrobloga

@SamToNazwij1: Uważałem go za najnormalniejszego tam, ale ponoć wczoraj odpalił się agresywnie - tak przynajmniej Wykopki piszą. Tak czy tak - przystojny jak na 40+, pracę miał jako murarz póki Daniel mu nie zamącił, spoko chłop się wydaje ale coś z nim nie tak skoro Gocha go jedzie a ten nic na to.
@kafarafka: No właśnie to jest dla mnie zagadka. Wiesz, wnioskując po tym jak mówi, nie jest zbyt inteligetny i może trochę niesprawiedliwie, ale jego zachowanie wygląda mi na podchodzące pod zwierzęce. Na zasadzie, masz żarcie, dach nad głową, alkohol, to po co cokolwiek zmieniać, nawet jak Cię szmacą
@SamToNazwij1: Ale to raczej od picia mu się zrobiło, nie od inteligencji, mój ojciec przepracował wiele lat na budowie to wiem, że tam na trzeźwo się nie pracuje. Jak chodzi o jego inteligencję to zwyczajny chłop murarz jakich miliony, jego gadka może wynikać z charakteru, mało mówi to i się nie wykształciło dobre wypowiadanie się. Trochę faktycznie zwierzęce zachowanie, ale dziś na przykład pokazuje humor jak nigdy, czasem nic nie mówił
Ja w ogóle odnoszę wrażenie, że wszyscy nawet włączając w to goche wiedzą co się dzieję wokół nich, że są na jakąś skale popularni i, że czerpią z tego korzyści oprócz jacy ofkors. Cóż nie wiem jaki to miało na niego wpływ, bo mimo wszystko myślę, że Twojego ojca da się zrozumieć jak coś mówi, w przypadku Jacy to często ma się problem, nie bez powodu ludzie żądają tłumacza xD Dlatego napisałem,