Groziliście Boxdelowi, że jak nie wyjaśni Gurala i dalej będzie go krył to go zniszczycie, teraz gdy go wyjaśnił nazywacie go kanalią i chorągiewką - come on Mirki, nie bądźmy hipokrytami ( ͡°͜ʖ͡°) #gural #boxdel #danielmagical #patostreamy
@infoliniarzek ja nikomu nie groziłem, w dupie mam boxdila i wciąż uważam go za kanalie, pasożyta i chorągiewkę. Tak samo jak gurala zresztą i pozostałą, większą część tej naszej polskiej sceny
@infoliniarzek: Co ma jedno do drugiego? Boxdel to jest #!$%@? chorągiewka i wyjaśnianie Gurala dobitnie to pokazało. Zrobił coś co nam pasowało, ale i tak jest hipokrytą i śmieciem ludzkim.
@infoliniarzek: nadal jest chorągiewą, przestraszył się reakcji yt i wykopu i pierwszy przyjaciel gurala okazał się pierwszym który rzucił kamieniem, takie zachowanie jest niewiele lepsze od gurala
@arcyzuzel: @Dr_Riv: @marv0oo: @pyskaty92: ale jakby nie wyjaśnił Gurala i dalej krył kolegę (pedofila) będąc wiernym kolegą (nie "chorągiewką") to byłby zły czy dobry ( ͡°͜ʖ͡°)?
@infoliniarzek wciąż zły i fałszywy, ta sytuacja z "wyjaśnianiem" gurala dla mnie nic nie zmieniła, co najwyżej utwierdzila w przekonaniu o fałszywości boxdila - Przecież on sam wypromował gurala, a te szoty które puszcza to sprzed kilku miesięcy są. Serio wierzysz że on tego wcześniej nie widział? :)
@pyskaty92: oczywiście, że widział. Tylko zastanawia mnie fakt, że jeszcze wczoraj wszyscy go propsowali za to co zrobił, a dzisiaj widać napływ niepochlebnych komentarzy w jego stronę. To, że jest chorągiewą już wiadomo od dawna, ale z drugiej strony taki jest biznes. Niemniej jednak uważam, że wydymanie Gurala nie powinno świadczyć o zmianie nastawienia do jego osoby bo najzwyczajniej w świecie działaj pod presją wykopu i zrobił to co chcieliśmy, a
@infoliniarzek: #!$%@?, że taki jest biznes. Albo masz łatwy hajs, albo godność ludzką. Michał wybrał to pierwsze, więc powinno się go cisnąć za ten wybór
@infoliniarzek naprawdę podziwiam jak Boxcwel potrafi manipulować widownią. On robi to wszystko wyłącznie dla siebie, a ludzie zaczynają myśleć, że robi to z dobroci serca, albo o dziwo, że robi to bo ktoś mu kazał xD
@Dr_Riv: nie dziw się, dopiero po 16 roku życia kształtuje się u młodzieży/dzieci zdolność do myślenia przyczynowo-skutkowego - jest to oparte na wielu badaniach.
@infoliniarzek to tak fajnie wygląda, że robi co wykopki mówią. Ale popatrz z innej perspektywy , przez ostatnie dwa dni wykop się prawie zesrał w oczekiwaniu na live'a boxcwela. Polemizowałbym kto tu nad kim zdobywa władze ( ͡°͜ʖ͡°)
@Dr_Riv: racja, choć to zapewne również spowodowane napływem zielonek na vikop. Trochę spokoju i Boxdil mógłby być kolejną marionetką ( ͡°͜ʖ͡°). Poza tym Boxdel 2 dni temu pisał, że usuwa konto na wykopie po czym tylko pokazał swoją przynależność i nic nie usunął oraz robił to co nakazał wypok peel( ͡°͜ʖ͡°)
Mam nadzieję że #!$%@? niemieckie z lutego 2022 roku długo nie zostanie zapomniane. Pamiętacie jak Niemcy nie pozwalali Brytyjczykom przelatywać na ich terytorium?
#gural #boxdel #danielmagical #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Serio wierzysz że on tego wcześniej nie widział? :)
@infoliniarzek to tak fajnie wygląda, że robi co wykopki mówią. Ale popatrz z innej perspektywy , przez ostatnie dwa dni wykop się prawie zesrał w oczekiwaniu na live'a boxcwela. Polemizowałbym kto tu nad kim zdobywa władze ( ͡° ͜ʖ ͡°)