Aktywne Wpisy
alonzoo3 +92
Też macie ten problem, że w ogóle nie chce Wam się szukać partnerki?
Mam 34 lata, byłem w 2 długich związkach z czego ostatni skończył się 3 lata temu.
Od tego czasu nie byłem w żadnym klubie, nie zainstalowałem żadnego tindera, tak po prostu sam sobie mieszkam i czas leci, leci szybko...
Dzisiaj tak pomyślałem, że ledwo się obejrzę i zaraz będę miał 40 lat i już będzie za późno na poszukiwania.
Mam 34 lata, byłem w 2 długich związkach z czego ostatni skończył się 3 lata temu.
Od tego czasu nie byłem w żadnym klubie, nie zainstalowałem żadnego tindera, tak po prostu sam sobie mieszkam i czas leci, leci szybko...
Dzisiaj tak pomyślałem, że ledwo się obejrzę i zaraz będę miał 40 lat i już będzie za późno na poszukiwania.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Nie podobają mi się te karty. Znowu wciskanie graczom kilku archetypów z góry zdefiniowanymi kartami, które miałyby się w tych deckach znaleźć jak ze Spell Hunterm i To My Side. Wolałbym, żeby Blizzard dawał graczom fajne karty i pozwolił im się bawić w budowanie decków, a nie tworzył decki za nich.
Bawić w budowanie decków? Jade narzucał jak budować talie, reno/kozakus narzuca jak budować talie, teraz te nieparzyste parzyste także narzucają, to nic nadzwyczajnego, nikt nie zabiera swobody w budowaniu talii.
Widzę trzy problemy:
1. Decki parzyste, nieparzyste, "tylko spelle" są strasznie ograniczone w przebudowie. W Spell Hunterze wybór był tylko taki jaki sekret wrzucić do decku, bo reszta kart nie podlegała dyskusji. Z deckami parzyste/nieparzyste jest trochę lepiej, ale po co ograniczać graczy do połowy kolekcji zwłaszcza, że mamy początek nowego roku i do dyspozycji są tylko 4 dodatki. Pondato karty powyżej to powercreepy i mają gwarantowane miejsce w tych
Nie każda klasa dostanie parzyste/nieparzyste karty - https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/84o1bl/hearthside_chat_with_dean_ayala_even_odd/dvr1n8h/ | Notabene na arenie ich w ogóle nie będzie.
Obecnie obojętnie do tego podchodzę, bo to 10 kart i przekonamy się co z tego wyniknie, a wciskanie archetypów to