Mam dosyć poważny problem ;] , piszę aplikację w react native która będzie działać na tablecie, i potrzebuje do niej dodać drukowanie sieciową, przy czym że drukarka jest dosyć specyficzna bo przemysłowa i drukuje metodą cieplną, sterowników do tego nie ma to oczywiste, jednak można się nią komunikować przy pomocy czystych pakietów tcp z instrukcjami co drukarka ma robić , o ile to nie stanowi żadnego problemu dla normalnych aplikacji czy javascriptu itp , to zaczyna się problem przy react native czy jest jakakolwiek możliwość / biblioteka aby móc z native wysyłać pakiety tcp ?
W node używam netcat do komunikowania z drukarką ale nie mogę dodać tej biblioteki do native :/
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
W node używam netcat do komunikowania z drukarką ale nie mogę dodać tej biblioteki do native :/
#javascript #react #reactnative
Pozostało napisanie modułu w jave i wykorzystanie go jako NativeModules i działa ;)