Trochę spóźnione, ale wciąż aktualne i może jeszcze nie było.
Dominik Gąska, recenzent gier na Polygamii, Community Manager w Aidem Media oraz jeden z podcasterów #niezatapialni (0 obserwujących :( ) opowiada anegdotę z pracy.
Alex, mój szef, Rosjanin, spytał się w pracy, dlaczego 80% jego feeda na fejsbuku to coś o II wojnie światowej i holokauście, więc mu wytłumaczyliśmy, czemu.
Tłumaczyli mu co w tej ustawie jest, że nie będzie można pisać o polskich obozach śmierci i że będzie karalne powiedzenie, że Polacy mieli jakiś współudział w zbrojach... w zbrodniach nazistowskich Niemiec*, na co jego dziewczyna z takim uśmiechem na ustach, zaklasnęła w rączki i powiedziała (zakrzyknęła), że...
TERAZ BĘDZIE W POLSCE ZUPEŁNIE TAK SAMO JAK W ROSJI!
A poświęcam czas na pisanie o tym, bo Niezatapialni to fajny podcast o giereczkach #gry i mają fajne gameplaye na jutjubie. Początek od 1:11, ale jako tło np. do wylegiwania się w wannie i napieprzania w giereczki, polecam całość.
Dodatkowo Iga, robi - jeśli dobrze rozumiem ze szczątkowych informacji - doktorat na temat gier komputerowych, więc jest oficjalnie fachowcem w temacie
@Mordeusz: czasem ich słuchałem, jak już się inne podcasty skończyły, a podróżowałem komunikacją. Jednak trochę mnie głos Igi drażnił. Zawsze jak już zasypiałem to albo coś krzyczy, albo parska śmiechem.
Dominik Gąska, recenzent gier na Polygamii, Community Manager w Aidem Media oraz jeden z podcasterów #niezatapialni (0 obserwujących :( ) opowiada anegdotę z pracy.
#neuropa #4konserwy
A poświęcam czas na pisanie o tym, bo Niezatapialni to fajny podcast o giereczkach #gry i mają fajne gameplaye na jutjubie. Początek od 1:11, ale jako tło np. do wylegiwania się w wannie i napieprzania w giereczki, polecam całość.
#pcmasterrace #nintendo #nintendoswitch #ps4 #xboxone
Podcast: http://niezatapialni.com/?cat=6
Dodatkowo Iga, robi - jeśli dobrze rozumiem ze szczątkowych informacji - doktorat na temat gier komputerowych, więc jest oficjalnie fachowcem w temacie