#mi5 #xiaomi Moja bateria od premiery jest lekko wytyrana. Czas na zmianę xd zamówiłem też baterie do taty #redminote2 xd zamówione z Ali z oficjalnego sklepu. Czas na testy
@lukaschels ta naklejka z opisem i nazwa gruba jest. Pewnie jakby ją ściągnął to by było lepiej. Na razie mam 4h i 17 minut sot i jeszcze mam 24% baterii xd więc idę na rekord tego roku ;)
@lukaschels @slucham_psa_jak_gram @singleunitbox @Deku @Dpdp @#!$%@? nie chce mi się już bawić telefonem i idę spać xd zaraz wrzucę resztę screenów. Rekord w tym roku. Zwykle telefon trzyma mi 3,5h jak dobrze pójdzie xd jak na pierwsze ładowanie baterie oceniam na zajebistą. Sygnał sieci wywalony w kosmos bo Oreo na mi5 to na razie żart xd
@Dpdp myślę, że jak dojdą do ładu z tym Oreo na mi5 to będzie lepiej. Dodatkowo przez 20minut simsy mi się same odpaliły i korzystały 100% z procka xd ale już im wywaliłem uprawnienia do włączania się w tle
@#!$%@? na pewno, ale nie chce mi się już na telefonie tego szukać xd idę w kime. On ma do wszystkich popularnych modeli telefonów, nie tylko xiaomi. Polecam tego sprzedawcę bo na innych aukcjach mogą być podróbki tego producenta
Moja bateria od premiery jest lekko wytyrana. Czas na zmianę xd zamówiłem też baterie do taty #redminote2 xd zamówione z Ali z oficjalnego sklepu. Czas na testy
Miui9?
@slucham_psa_jak_gram
@singleunitbox
@Deku
@Dpdp
@#!$%@? nie chce mi się już bawić telefonem i idę spać xd zaraz wrzucę resztę screenów. Rekord w tym roku. Zwykle telefon trzyma mi 3,5h jak dobrze pójdzie xd jak na pierwsze ładowanie baterie oceniam na zajebistą. Sygnał sieci wywalony w kosmos bo Oreo na mi5 to na razie żart xd
Ten gościu sprzedaje też do Redmi Note 3 Pro?
a do jakiego telefonu zamówisz?
@desygnat sorki ale hehłem XD
Jak pobijesz ekran to też na screenach widać rysy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)