Wpis z mikrobloga

@tryb_graficzny: Mnie ostatnio mój powiedzmy różowy zaprosił do restauracji z okazji jej pierwszej pensji i faktycznie zapłaciła ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale cały czas węszyłem jakiś podstęp
  • Odpowiedz
@tryb_graficzny: mi się taka sytuacja przydarzyła z niebieskim na urodziny tez do restauracji a jak przyszła pora płacenia to zrobił smutne oczy i się zapytał czy dam mu moja kartę żeby zapłacił bo to by głupio wyglądało jakbym ja płaciła ;d
  • Odpowiedz
@tryb_graficzny Chyba Ci oddała co nie? Ja kiedyś dziewczynie masaż w ramach prezentu kupiłem i zapomniałem za niego zapłacić. No ale wróciła, pośmialiśmy się i jej zwróciłem kasę po prostu.
  • Odpowiedz
@tryb_graficzny: nie wiem skad sie bierze w mirkach problem z dziewcyznami i kasa i w ogoel z tym narzekaniem na dziewczyny, mzoe rzeczywiscie zapomniala mzoe glupio nawet jej sie zrobilo a zaplacic trzeba. Ja nie widzaiłbym w tym problemu zwlaszcza ze nie musialbym sie upominac o zwrot etc. Zdarza sie, ile razy sam zapomnialem pinu w sklepie, czy tez portfela do sklepu i przy kasie sie orientowalem
  • Odpowiedz