Aktywne Wpisy

strfkr +557

ted-kaczynsky +47
w tym roku jednak zagłosuje na ( ͡º ͜ʖ͡º) #konfederacja dlatego, że nie ma różnicy pomiędzy #ko , a #pis . Głosuja tak samo, czyli chca tego samego. Różnia się jedynie optyka lub sposobem narzucania narracji politycznej #polityka #wybory #wybory2023

Mirki jak to jest. Każde zadanie po powrocie do bazy samo się „oddaje”? Byłem na ekspedycji tej pierwszej i przy okazji zrobiłem jakieś poboczne gownozadania w stylu odkryj rośliny czy jakoś tak i nie wiem czy to się samo oddało czy nie potrafię tego oddać u tej baby xD po prostu pierwszy raz spotykam się z takim systemem robienia questow i oddawania ich.
Drugie pytanie czy jest w tej grze jakieś rozdawanie umiejętności za wbity poziom? Jeśli tak to jak się dostać do tego menu bohatera.
Trzecie pytanie, te potwory zawsze tak uciekają i każdego potwora bijecie po całej mapie? Czy może jest jakis sposób by typa uziemić, w stylu jakieś siatki, pułapki itp. ?
Czwarte to czy da się cała grę przejść jedną bronią czy trzeba pajacowac ze zmienianiem w zależności od typu potwora? Bo szczerze mówiąc wolałbym maszerować jeden styl niż co chwile zmieniać.
I na końcu pytanie czy jest ktoś z xboxa kto zaczyna? Szukałbym kogoś do gry xD
@Apacz449: oddajesz w centrum zasobów i przydzielasz sobie nowe zlecenia
@Apacz449: nie ma... nie wbijasz tu poziomów tylko wykuwasz sobie coraz to lepsze zbroje i bronie
Zgadza się, aczkolwiek używając jednej broni dużo tracisz bo są one dość mocno zróżnicowane i w zasadzie każdą gra się inaczej