Wpis z mikrobloga

@helpero: na początku przygody z krypto byłem zachwycony tymi wszystkimi jutuberami, Koniecznym, prezesem, zagranicznymi jutuberami, oglądałem, wierzyłem i ufałem. Ale zanim coś kupiłem to w miarę możliwości robiłem własny research.

Jak ktoś jest w miarę inteligentny to się w pewnym momencie kapnie, że to wszystko jest naganianie, na kupowanie coinów, które oni już kupili wcześniej dużo taniej, na subskrypcje jutuba, na jakieś swoje gównoporadniki za 1,5k zł.

Konieczny ostatnio odjeżdża
  • Odpowiedz
@LucaJune:

Naganianie na bagi no właśnie, a powinno być naganianie na zajebiste usługi ^^ no kurde.
Niestety takich obecnie w krypto nie ma BTC jako "cyfrowe złoto" ma swoja nisze, czy jest drogie zy tanie rynek oceni.
Co do ICO i naganiania to nie lubie tego bo wiem ze wielu ludzi ludzi sie x100 :) gdzie 1 na 1000 sie uda ale TO NIE O TO CHODZI ABY 999 ludzi
  • Odpowiedz
W życiu trzeba być elastycznym. Maciej Wieczorek taki jest. To świetny sprzedawca; MLM, Krypto, teraz branża szkoleniowa czy Expert w Bentleyu . Od niego naprawdę można się dużo nauczyć. Jednak 95% jego i nie tylko jego słuchaczy/subskrybentów i tak nigdy nie zrobi 2 kroków do przodu. Kupi jego książkę, albo będzie słuchało jego porad nie robiąc nic poza słuchaniem/czytaniem. To nie jest jego wina, tak wygląda dzisiejszy świat. Ja natomiast szanuję Macieja
  • Odpowiedz