Aktywne Wpisy
zonobijca +1040
- w 1989 obaliliśmy w Polsce komunizm
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
Eptu +1104
Moj wiosenny outfit nazwalem "Kwiatki od spodu". Na stylizacje skladaja sie:
- kaptur z tbc, prawdopodobnie green z jakiegos dropa z randomowego moba
- naramienniki z klasyka lub tbc. ich niska rozdzielczosc rozbudza wyobraznie i sklania do wspomnien o tym jak ciezko bylo sfarmic kase na mounta 100%
- tabard krowohipisow z guardians of hyjal
- kalesony jokera
- buty z jakiegos dziwnego zrodla, ktorego niestety nie moge na ten moment zlokalizowac w moim umysle
- bron i offhand z (najprawdopodobniej) wod, ktory byl (najpewniej) najgorszym dodatkiem kiedykolwiek
- radioaktywny pas z czarnobyla
- a zapomnialbym o pelerynie, ktora jest chyba z legionu, ale pewien nie jestem
tradycyjnie zapraszam do komentowania i udostepniania. jezeli chcesz zebym zareklamowal twoje kosmetyki lub nowa linie perfum skontaktuj sie ze mna na priv
ogolnie sie podoba????
ladny - plus
nieladny - kom
@desensitization: Sezon 3 z PvP dla rogala jest ładny, który jest zresztą recolorem T6 z #!$%@?.
@webdruid gram pandą (male) więc wiem co to #!$%@? transmog
@Seif: Bo się nie ubiera setów tylko się miksuje (choć set z nighthold normal/mythic na przykład jest zajebisty). Moje obecne transmo, bez żadnych ekstrawagancji, ale w miarę schludne.
Rogale są #!$%@? bo do dzisiaj nie znalazłem niczego co wygląda dobrze na sub humanie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Na jakim realmie grasz?
@Minczyk jak Ty rogalowi staffa chcesz dac? ;D
Komentarz usunięty przez autora
@KocieTruchlo: BL ( ͡° ͜ʖ ͡°)
oj, jestem własciwie pewna, że peleryna jest z Pandarii. Na 95% mam ten sam wzór, a nie grałam w Draenorze. To peleryny z tych "gwiazdek" z vale of eternal blossoms i z innych rejonów Pandarii.