Aktywne Wpisy
larine +5
Miałam dzisiaj dziwną sytuację na randce z #tinder
Oczywiście klasyk:
- fotki sprzed 10 lat
- wzrost na oko -8cm w stosunku do tego co w opisie (niższy ode mnie xD)
Ale uznałam, że skoro już pofatygowałam się na to spotkanie, to chociaż sobie pogadam. A on po niecałych 2 godzinach powiedział, że ma jeszcze coś do zrobienia w domu i musi już iść. I potem żadnego "dzięki za spotkanie, ale nie
Oczywiście klasyk:
- fotki sprzed 10 lat
- wzrost na oko -8cm w stosunku do tego co w opisie (niższy ode mnie xD)
Ale uznałam, że skoro już pofatygowałam się na to spotkanie, to chociaż sobie pogadam. A on po niecałych 2 godzinach powiedział, że ma jeszcze coś do zrobienia w domu i musi już iść. I potem żadnego "dzięki za spotkanie, ale nie
Co to dużo pisać.. Zawaliłem. Jestem zadłużony po uszy i nie wyrabiam ze spłatą. Mam 40k w banku (2 konsumenckie ratalne) i drugie 34k w chwilówkach. Z większością chwilówek już zalegam i powpisywali mnie w BIK i innych, zaraz dostanę przedsądowe wezwania do zapłaty.
Mam parę pytań:
1) czy znacie banki (SKOK-i?) czy firmy oddłużeniowe, gdzie mogę dostać konsolidację chwilówek „na dowód”, mając już teraz wpisy w „bikach”, ale bez poręczyciela lub/i
Mam parę pytań:
1) czy znacie banki (SKOK-i?) czy firmy oddłużeniowe, gdzie mogę dostać konsolidację chwilówek „na dowód”, mając już teraz wpisy w „bikach”, ale bez poręczyciela lub/i
apteczka
medyczna
czy na pewno medyczna ?
NO CZEGOŚ NA OBRAZKU EWIDENTNIE BRAKUJE
#bojowkamedycznegoklefedronu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tutanchanon #!$%@?łbym kary za źle wyposazone apteczki #!$%@? jakimis bandażami
Komentarz usunięty przez moderatora