Aktywne Wpisy

Nyapi +18
Hejka, jedliście makaron z truskawkami? Rozmawiałam z randomami z północy Polski i powiedzieli że nigdy w życiu nie jedli makaronu z truskawkami i że to musi być jakieś danie regionalne a byłam przekonana, że to danie popularne w całej Polsce i teraz nie wiem

paczelok +51
Z biegiem lat dociera do mnie jak ważna w życiu faceta jest kobieta. Czynności takie jak pranie, sprzątanie, gotowanie z piękną oblubienicą są prostsze.Nie posiadając swojego kwiatuszka wszystko spoczywa na moich barkach. Kobieta to nie tylko pieszczoty ale i wsparcie pamiętajcie #przemyslenia #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Taguje jeszcze #banggood #gearbest bo dużo fajnych ofert tutaj było i zapewne wielu z Was ten sprzęt zakupiło :D
Jak często trzeba wymieniać elementy w stylu szczotek, nie ma problemu z czyszczeniem wielu pomieszczeń lub przenoszeniem pomiędzy piętrami (rozróżnia on, na której "mapie" się znajduje)?
@ptasiek2: tak, V1
to zależy tylko od tego jak często go puszczasz i jak duże masz mieszkanie, u mnie ma do jazdy tak z 30m2, zaraz ci podrzucę screen z tego jakie on przewiduje zużycie części, mam go od lipca
nie, bo za
Jeździ minimum raz dziennie.
źródło: comment_N10A9IHSiuVreGjUaeme2NgVNZb5Oubi.jpg
Pobierzźródło: comment_tgtvcLfA0NBDuJWr45KCsN1viJJpNKLr.jpg
Pobierzźródło: comment_j1zxEjcYKuekOb3bqBRaYeJgCB8938uK.jpg
PobierzWersja v2 ma już pamięć pomieszczeń czy nie?
z poziomu mapy nie, można go tam zabrać lub sterować nim jak elektrycznym autkiem
ma, ale moim zdaniem jest zbyt droga
@ptasiek2:
A wolę chyba x2 Xiaomi, bo i tak wyjdzie mniej a podobne wg opisów są ale niestety brakuje szczegółów jak w przypadku V1
z 1 telefonu go puściłem
z 2 zatrzymałem
z 3 kazałem wrócić do bazy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko znaleźć teraz właściciela v2, jak wygląda jej mapowanie i przenoszenie ewentualne poza jej fragment na nowy obszar