Wpis z mikrobloga

Ale jestem dumny z mieszkańców mojego miasta i okolic Legionowo. Otóż w ubiegły piątek miał się odbyć koncert Zenka Martyniuka i jego Akcentu i towarzysząco Skanera w hali Arena Legionowo co pomieści 2 tyś ludzi. Z braku kompletu chętnych koncert odwołano...(σ ͜ʖσ)
#gruparatowaniapoziomu #legionowo
  • 28
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@porBorewicz07: @Ratriczek: @rskkk: @Stivi_91: @enzojabol: no bo mieszkańcy Legionowa palą azbestem z domieszką uranu w piecach grzewczych to nie dziwne, że Zenek powiedział, że w szkodliwych warunkach nie będzie pracować. ( ͡° ͜ʖ ͡°) okoliczna wiocha here, która jest przez Legionowo zaśmierdywana ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kokos: poczekaj do "Dni Legionowa"... I to nie chodzi o śmianie się z samego Legionowa. Po prostu na tego typu imprezy często trudno sprzedać bilety i tyle.
  • Odpowiedz
@Kokos: no może nie aż takie rzeczy palą, ale wiem że jest źle w tym aspekcie, ja na szczęście nie palę piecem na węgiel ani odpadki. No i program wymiany piecy. Ruszył 200 pierwszych już jest, wiem że to króla w morzu...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@porBorewicz07: z moich obserwacji wynika, że najczęściej palą byle czym rodziny, które nie mają środków na podstawowe sprawy. tutaj żadne dofinansowanie nie pomoże. Ale może po części będzie lepiej. Żeby nie było, u mnie w Chotomowie, też jest sporo starych gospodarstw, którym wyraźnie się nie przelewa, no i kopcą..
  • Odpowiedz
@Kokos: ok, Chotomów to też gęsta zabudowa domów więc jest problem z najuboższymi jak wszędzie, tutaj też za Piaskami, dzielnica Grudzie. Co do poprzedniego wpisu oczywiście "Kropla w morzu"...:)
  • Odpowiedz