@Desmosedici według tego, co czytam na deciderze to 1 maja. Najpierw premiera na antena 1 ( bodaj tak nazywa się oryginalna stacja serialu - piszę z pamięci), a później cały sezon na Netfliksie. To się jeszcze zejdzie...
@Desmosedici: @popkulturysci: @uszanowanko: a więc posłuchajcie: 1) Drugi sezon już był na hiszpańskim kanale Antena3 2) Historia się skończyła 3) Wszystkie odcinki można oglądać w portalu Plusdede.com ( ͡°͜ʖ͡°) 4) Ich player pozwala na wrzucanie napisów 5) Napisy stworzył użytkownik Filmweba, na forum znajdziecie więcej ino 6) Pluśnij ( ͡°͜ʖ͡°)
@kropek00: dzięki kumplu, poczytałem trochę tag i dowiedziałem się właśnie, że netflix podzielił wszystko na dwa sezony, a Hiszpanie wydali jako całość. Nadrabiam właśnie zaległości w pobieraniu i za chwilę siadam do maratonu.
@kropek00 właściwie to 1 sezon był podzielony na 2 części (jak np the walking dead). Są źródła, które mówią o 2. Jeśli faktycznie serial był takim sukcesem to bym się nie zdziwił, jakby to jakoś pociągnęli dalej. I zachęcam do komfortowego oglądania na Netfliksie ;)
I zachęcam do komfortowego oglądania na Netfliksie ;)
@popkulturysci: pierwszy sezon obejrzałem na Netflixie ale jak się dowiedziałem ile trzeba by było czekać na dodanie drugiego to stwierdziłem że nie wytrzymie i obejrzę pirata ( ͡°͜ʖ͡°)
Według TV Time najchętniej binge watchingujemy Dom z papieru. Zaskoczeni?
#seriale #netfli #domzpapieru
1) Drugi sezon już był na hiszpańskim kanale Antena3
2) Historia się skończyła
3) Wszystkie odcinki można oglądać w portalu Plusdede.com ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4) Ich player pozwala na wrzucanie napisów
5) Napisy stworzył użytkownik Filmweba, na forum znajdziecie więcej ino
6) Pluśnij ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@popkulturysci: pierwszy sezon obejrzałem na Netflixie ale jak się dowiedziałem ile trzeba by było czekać na dodanie drugiego to stwierdziłem że nie wytrzymie i obejrzę pirata ( ͡° ͜ʖ ͡°)