Aktywne Wpisy

sztywny_misza +109

Fiszermen +319
Ci co nie używają kierunkowskazów na rondzie powinni być bici i poniżani. Nic na drodze mnie tak nie #!$%@? jak hrabia który zjeżdża bez kierunkowskazu bo po co plebsowi zasygnalizować, a ty stoisz jak ten #!$%@? na weselu i czekasz aż on przejedzie a on cyk sobie nagle skręca

Mam znajomego który zawodowo zajmuje się MMA i organizuje gale. Mogę z nim pogadać, czy możnaby w przyszłości podpiąć galę jutuberów pod normalną galę. Można by to rozegrać tak że na początku gali walczą jutubery, a po ich walkach następuje normalna gala, albo zrobić mix - raz profesjonalni zawodnicy, raz jutuberzy, potem ostatnia walka jutuberów (magical vs patogenix) i walka wieczoru profesjonalnych zawodników.
I teraz do rzeczy, jeśli byłaby zgoda:
1. Ogarnąć info ile kosztowałoby "podpięcie" się pod taką galę, kwotę uzbierać w crowdfundingu. To odsieje ziarna od plew i pokaże ile ludzi realnie jest chętnych to oglądać
2. Zebrać chętnych youtuberów, każdy z nich musi się zarejestrować. Bierzemy pod uwagę wyłącznie jutuberów którzy mają min. 100000 subskrypcji. Każdy z nich musi wpłacić "zabezpieczenie" w kwocie 10000 zł. Jeśli Jutuber raczyłby się nie pojawić na gali - pieniędzy nie odzyska. Jeśli jego walka się odbędzie, i nie ważne czy ją wygra czy przegra, czy będzie to na punkty, przez nokaut czy poddanie walki - kasę odzyskuje. Jeśli jednak któryś zdecyduje się stracić kasę i nie przyjechać - jego przeciwnik automatycznie zostaje uznany za wygranego i zgarnia ewentualne profity.
3. Nie ma możliwości podstawienia innego zawodnika zamiast siebie. Jeśli tak by się stało, walka się nie odbywa, a przeciwnik również wygrywa z automatu.
4. Całość gali byłaby transmitowana na żywo w internecie, z możliwością dotowania nagród konkretnym walczącym. Przykładowo:
Tucznik walczy z Lordozą. Fani tucznika ufundowali mu nagrodę w wysokości 1000 zł. Fani lordozy uzbierali 1500 zł. Wygrany zgarnia całą pulę.
Jeśli macie jakieś opinie/pomysły/sugestie to walcie śmiało ;)
#danielmagical #patostrimy #rafonix #gural #mahonek #medusa #bystrzaktv #rafatus