@SuchyArbuz: czego tu szkoda gazowac? to nastoletni grat, 99% tych samochodow nigdy nie bylo ani nie bedzie kolekcjonerskimi sztukami - i mowie to jako osoba niebedaca fanem instalacji lpg.
@panicze no tak ale w gronie fanów marki zadbany egzemplarz który nigdy gazu nie widział potrafi chodzić w sporych kwotach, ale mi to wisi, następne auto to E39 3.5 w elpegie xD innej opcji nie widzę, a rzeczywiste koszty utrzymania też nie są kosmiczne
@panicze dopiero na październik się przymierzam jak już odpowiednią kwotę będę miał luzem, ale postanowione, miało być E46 2.8 w coupe ale V8 do mnie bardziej przemawia
@SuchyArbuz wybierz V8 a pokochasz te silniki dożywotnio. Wiem co mówię. Jeżdżę 5.7 hemi i nie wyobrażam sobie powrotu do czegoś mniejszego. A co do spalania, no cóż, da się przywyknąć. LPG to też dobra inwestycja. Uważam że nie ma się czego wstydzić.
@SuchyArbuz 535i jest już mocno stare, posłuchaj kolegów i jak już to 4.4 V8, ostatni rocznik E39. Jak nie mass kasy na #!$%@? i jeździsz dużo to LPG i #!$%@?. ( ͡º͜ʖ͡º)
#bmw #motoryzacja #v8
masz plusa mordo
wez 4.4 bo pali tyle samo co 3.5 a przynajmniej jedzie
IMO lepiej kupić takie auto bo jak zadbasz to będzie coś warte za pare lat :)
Jak nie mass kasy na #!$%@? i jeździsz dużo to LPG i #!$%@?. ( ͡º ͜ʖ͡º)